Βράβευση του παγκόσμιου πρωταθλητή Krav Maga Ισκάν Σελήμ από τον Δήμαρχο Ξάνθης

Μανώλης Τσέπελης : Είσαι ένα στολίδι στον τομέα του αθλητισμού για την Ξάνθης μας και μας κάνεις περήφανους

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλη Τσέπελης βράβευσε το μεσημέρι της Τρίτης  τον Iskan Selim , τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στο Krav Maga  για την προσφορά του στον αθλητισμό. Του επέδωσε τιμητική πλακέτα και τον ευχαρίστησε εκ μέρους όλης της τοπικής κοινωνίας για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Δήμαρχος Ξάνθης : Με όλη μου την ψυχή και όλη μου την  αγάπη του εκφράζω εκ μέρους όλης της κοινωνίας της Ξάνθης, τις ευχαριστίες μας και την περηφάνια που νιώθουμε για τις επιτυχίες του στον χώρο του αθλητισμού  – Ο Iskan Selim είναι ένα πρότυπο για όλα τα παιδιά !

Ο κ. Τσέπελης δεσμεύτηκε να σταθεί δίπλα του αρωγός σε κάθε του προσπάθεια και του ευχήθηκε να συνεχίσει να είναι ένα πρότυπο για όλα τα παιδιά και να συνεχίσει να  μεταφέρει την εμπειρία του,  το ανήσυχο πνεύμα του και  την αθλητική του παιδεία  στους μαθητές της σχολής του.

Iskan Selim : Θα προσπαθήσω να κρατήσω τον τίτλο και να μεταφέρω στα νέα παιδιά, τους μαθητές μου, τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου

Ο Iskan Selim ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ξάνθης για την τιμή που του έκανε να τον βραβεύσει και δήλωσε πως έχει στεφθεί  τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανάμεσα σε 120 κράτη και διατηρεί τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή έως το 2021.

Αξίζει να τονιστεί ότι του έχει απονεμηθεί  η χρυσή ζώνη, η οποία είναι η υψηλότερη διάκριση και έχει επίσης λάβει τον τίτλο του GrandMaster της Χρονιάς 2015 και 2018. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών MAA, του έδωσε τη χρυσή ζώνη και αναγνώρισε την KMV ως ένα από τα κορυφαία συστήματα αυτοάμυνας στον κόσμο. Επίσης έχει βραβευθεί δυο φορές από τον Πρόεδρο της Αμερικής Μπάρκα Ομπάμα, από τον Λευκό Οίκο, ως ο βασιλιάς της αυτοάμυνας.

Ο Iskan Selim γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1981 και είναι αθλητής πολεμικών τεχνών.

Έκανε τα πρώτα βήματα στις πολεμικές τέχνες ξεκινώντας από το Muai Thai σε νεαρή ηλικία στη Γερμανία, όπου έλαβε σημαντικά βραβεία σε διαγωνισμούς, συγκεκριμένα 28 νίκες σε 29 αγώνες συνολικά. Το 2001 μπήκε στον κόσμο του Krav Maga και άρχισε να εκπαιδεύεται ως μαθητής σε ένα από τα πιο αξιοσέβαστα σχολεία του Ισραήλ. Το 2007 κατέκτησε τον τίτλο του Master και 4 χρόνια αργότερα ίδρυσε το σύστημα αυτοάμυνας και την εταιρεία μεμονωμένων μελών Krav Maga Viper. Σήμερα ο Iskan Selim θεωρείται ένας από τους κορυφαίους εξεταστές στον κόσμο με τεράστια εμπειρία.

O Iskan Selim είναι ιδρυτής και διευθυντής του Krav Maga Viper, όπου ιδρύθηκε το 2014. Έχει βγει τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και πρώτος σε όλο τον κόσμο στην αυτοάμυνα.

Πηγή: xanthipost.gr

Σχετικά άρθρα