Θετικά συμπεράσματα από τον Λεύκιππο και… υποσχέσεις για την συνέχεια!

Μόνο θετικά είναι τα συμπεράσματα που αποκόμισε ο coach Νεοκλής Λεμονίδης από την χθεσινή νίκη πρόκριση 64-79  του Λεύκιππου στα Ποταμούδια επί του Αστέρα Καβάλας.

Οι παίκτες του Λεύκιππου έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού . Ο Νεοκλής Λεμονίδης είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες και να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους εφήβους. Παρόλα αυτά ο έλεγχος του παιχνιδιού και ο ρυθμός ανήκαν αποκλειστικά στους παίκτες του Λεύκιππου και αυτό είναι εμφανές και από την διακύμανση του σκορ καθώς ήδη από την αρχή του παιχνιδιού ο Λεύκιππος βγήκε μπροστά κλείνοντας το α΄ δεκάλεπτο με 13-18 και το ημίχρονο με 29-46.

Στο δεύτερο ημίχρονο το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου βρίσκει τον Λεύκιππο προηγούμενο με 20 πόντους ενώ κάποια στιγμή η διαφορά εκτοξεύτηκε στους +30. Ο κ. Λεμονίδης από το σημείο εκείνο και μετά έδωσε χρόνο συμμετοχής αποκλειστικά σε εφήβους για να φτάσει το τελικό αποτέλεσμα στο +15 καθώς οι αντίπαλοι αγωνίζονταν με την αντρική ομάδα.

Πρώτοι σκόρερς από τον Λεύκιππο οι Περρής 28 (2) και Σαββίδης 17 (2). Επόμενος αγώνας για το Κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ το Σάββατο 25/9 με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή.

Photo: Αστέρας Καβάλας Facebook

Σχετικά άρθρα