SL2 το πρωτάθλημα των… περιορισμών!

Εννιά ομάδες ακόμη δεν αδειοδοτήθηκαν μεγαλώνοντας τη λίστα

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 9 Αυγούστου 2021 εξέτασε τους φακέλους 9 ΠΑΕ της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ 1931, ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΑΣ «Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2019», ΙΑΛΥΣΟΣ Γ.Α.Σ., ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΑΣ 2020 και ΣΦΚ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους.

Η ποινή για τη μη λήψη “άδειας συμμετοχής” είναι περιορισμός στις μεταγραφές με 3 μόνο Έλληνες παίκτες άνω των 25 ετών και απεριόριστους αλλοδαπούς παίκτες έως 23 ετών.

Ξάνθη, Λάρισα, Λεβαδειακός, Βέροια, Εργοτέλης, Τρίκαλα και Νίκη Βόλου έχουν αδειοδοτηθεί.

Συνολικά από τους 26 φακέλους που έχουν εξεταστεί, άδεια έχουν πάρει οι 7 παραπάνω ομάδες, ενώ θα εξεταστούν από την ΕΠΟ 10 ακόμη φάκελοι ομάδων, των τεσσάρων ομάδων που ανέβηκαν από την Γ! Εθνική, των τεσσάρων  Β’ ομάδων και των δύο ομάδων της Football League (Απόλλων Πόντου και Ασπρόπυργος).

Παναχαϊκή, Ιάλυσος Ρόδου, Σαντορίνη και ο Ορφέας Ξάνθης δεν θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ενώ Καβάλα και Θεσπρωτός περιμένουν την Ε.Ε.Α., με την πρώτη να αλλάζει πρόσφατα ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Σχετικά άρθρα