Άμεση ενίσχυση στον “άσο” με Ιβάν Κέλαβα! (vid)

Η επέμβαση του Πολ Ίτσο κρατά στα… πιτς τον Αυστραλοιταλό τερματοφύλακα για το επόμενο διάστημα (έως 6 εβδομάδες) και από την στιγμή που το πρωτάθλημα θα είναι “συμπυκνωμένο” με δύο αγώνες την εβδομάδα, η Διοίκηση της Ξανθιώτικης ομάδας ενισχύει με τον 32χρονο Κροάτη τερματοφύλακα Ιβάν Κέλαβα, τη θέση κάτω από τα δοκάρια (στην κεντρική φωτό με τον Μπουφόν, πριν από αγώνα των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων στο Euro 2012).

Η Ξάνθη κάτω από τα δοκάρια έχει τους Βέλιτς και Σάο Μπέντο, με τον νεαρό Στεπάνοβιτς πιθανότατα να παίρνει παιχνίδια με τη μορφή δανεισμού σε άλλο σύλλογο, κάτι που σημαίνει ότι θα έμενε με 2 τερματοφύλακες.

Ο Ιβάν Κέλαβα λοιπόν, φαίνεται πως είναι ο “εκλεκτός” για τη θέση στον “άσο”. Ο ύψους 1.96, “Άγιος” Ιβάν (έτσι τον αποκαλούσαν στην χώρα του), έχει γεμάτο βιογραφικό με παρουσία σε πολύ δυνατά πρωταθλήματα (Ιταλία, Ισπανία, Κροατία ανάμεσα σε άλλα) και συμμετοχές στους ομίλους του Champions League με την Dinamo Zagreb. Ανάμεσα σε άλλες ομάδες έχει φορέσει και τη φανέλα των Udinese και Granada με την τιμή του να “πιάνει” τα 2,5 εκ. ευρώ όταν μεσουρανούσε. Eίναι διεθνής με όλες τις “μικρές” Εθνικές της χώρας του καταγράφοντας περισσότερες από 50 συμμετοχές, ενώ έχει κληθεί κάποιες φορές και στην σπουδαία Εθνική Ανδρών της Κροατίας. Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Αλκή Ορόκλινη στην Κύπρο κι έρχεται στην Ξάνθη για να δώσει λύσεις.

Στο παλμαρέ του έχει 6 πρωταθλήματα Κροατίας και 4 κύπελλα καθώς και ένα πρωτάθλημα στη Β! Ιταλίας με την Κάπρι το 2015.

Πρόκειται για μία ακόμη κίνηση ενίσχυσης από τον Γιώτη Παναγιώτου και τον Ανέστη Τσετινέ, που δείχνουν ότι κρατούν μερικές εκπλήξεις ακόμη και πριν την πρεμιέρα!

Σε παιχνίδι του Champions League είχε αντιμετωπίσει τον CR7 το 2011 σε ένα από τα 40 ευρωπαϊκά του παιχνίδια

ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ IVAN KELAVA

Σχετικά άρθρα

social media