Τέλος στα… όνειρα για επανέναρξη το 2020

Δυστυχώς… δικαιωθήκαμε με το σημερινό πρωτοσέλιδό μας, αλλά και με την στάση μας όλο αυτό το διάστημα χωρίς ποδόσφαιρο. Μετά από μία σειρά τηλεδιασκέψεων, ανακοινώσεων, δηλώσεων και εντυπώσεων η ουσία παραμένει ότι η μπάλα δεν τσουλάει στην SL2 και τις πιο χαμηλές κατηγορίες τουλάχιστον μέχρι τις 7 Ιανουαρίου του 2021!

Στην σημερινή (7/12) εξ αποστάσεως ενημέρωση (briefing) από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα ανακοινώθηκε πως μέχρι την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2020 έως 7 το πρωί παραμένουν κλειστά τα σχολεία, η εστίαση, η ψυχαγωγία, τα δικαστήρια, οι αθλητικές δραστηριότητες εκτός από εκείνες που έχουν εγκριθεί από την οικονομική επιτροπή όπως για παράδειγμα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Super League στο ποδόσφαιρο και της basket league στο μπάσκετ, τα χιονοδρομικά κέντρα.

Επίσης παρατείνεται με την ίδια ημέρα και ώρα η απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων στη χώρα ενώ εξακολουθεί να ισχύει απαγόρευση συναθροίσεων και κυκλοφορίας τη νύχτα όπως εξακολουθούν να ισχύουν οι υφιστάμενες ρυθμίσεις για την τηλεργασία και την ατομική άσκηση έως τρία άτομα. 

Σχετικά άρθρα