Επίσημο το “λουκέτο” σε Γ! Εθνική, Κύπελλο, τοπικά και γυναικών

Επίσημο το «λουκέτο» στη Γ’ Εθνική, στο Κύπελλο Ελλάδας και στα τοπικά πρωταθλήματα όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σε εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την αναστολή των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας, Πρωταθλημάτων Γ’ Εθνικής, καθώς και Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας Γυναικών.

Επιπλέον: «Η Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ ενημέρωσε όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι αναστέλλεται, μέχρι νεωτέρας, η διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων.

Στους συλλόγους τοπικών πρωταθλημάτων των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Α (Επιτήρησης/κίτρινο), επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στις ΕΠΣ των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Β (Αυξημένου Κινδύνου/κόκκινο) επιτρέπεται η ατομική άσκηση χωρίς προπονητή».

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την τελευταία προσφυγή που κατέθεσε η Νίκη Βόλου. Η κίνηση της ομάδας του Βόλου είχε να κάνει με την κλήρωση της Football League, την άνοδο της Σαντορίνης και την προκήρυξη σε ό,τι αφορά τους υποβιβασμούς.

Από τη διαδικασία αυτή, που έπεσε στο… κενό, δημιουργήθηκε σχετική αναταραχή στην κατηγορία καθώς η προσφυγή της Νίκης Βόλου ήταν αυτή που ουσιαστικά προκάλεσε και την αναβολή στην πρεμιέρα.

Σχετικά άρθρα