Λεύκιππος: Η “πρώτη” ενόψει της Β’ Εθνικής Ανδρών! (pics)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Κλειστό Γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης” και με την απαραίτητη τήρηση όλων των πρωτοκόλλων υγιεινής και ασφάλειας της ΓΓΑ, η πρώτη προπόνηση του Λεύκιππου Ξάνθης, ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Ανδρών! 

Τους παίκτες υποδέχθηκε σύσσωμη η διοίκηση Σαββίδη-Τσίλογλου, με τους διοικούντες να εύχονται μια πολύ καλή χρονιά, με υγεία, τήρηση των κανόνων υγιεινής και φυσικά νέες μπασκετκές επιτυχίες!

Οι παίκτες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες των Χρήστου Βαχαρίδη, Λεωνίδα Μαγιάννη, Νίκου Ρετζέπη, Γιάννη Παϊτάρη, ενώ δηλώσεις ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησαν ο προπονητής Χρήστος Βαχαρίδης, η διοικητική υπεύθυνος της ακαδημίας Νεκταρία Παπαδοπούλου και ο τεχνικός υπεύθυνος της ακαδημίας Λεωνίδας Μαγιάννης. Άπαντες ευχήθηκαν υγεία πρώτα από όλα, συνέπεια στο πρωτόκολλο υγιεινής, ενώ διατύπωσαν την προσμονή όλων για επιστροφή στην δράση του παρκέ, καθώς το μπάσκετ αποτελεί δυναμικό κομμάτι της καθημερινότητας όλων των ανθρώπων του συλλόγου, από τη διοίκηση ως τους μικρούς αθλητές των υποδομών!

Παρόντες στην προπόνηση φυσικά τα νέα αποκτήματα της ομάδας, Τσιαβές, Παγανάς, Σχοινάκης, Μαραβέγιας, οι “παλιοί” Χρήστου, Παλλάκης, Βοϊβατόπουλος, Ζαμπάκης, Στύλας και οι έφηβοι Σαββίδης, Μακαρατζής, Δεληγιάννης, Ιωαννίδης.

Σχετικά άρθρα