Λεύκιππος: Ευχές στον Παϊτάρη-Οι δηλώσεις Παλλάκη!

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παλλάκη λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής:

«Η προετοιμασία των επτά εβδομάδων κύλησε πολύ καλά πιστεύω και ήταν ιδιαιτέρως σημαντική για εμάς. Είμαστε μια νέα ομάδα με τέσσερις παίκτες να έχουν παραμείνει από την περσινή σεζόν και όλοι οι υπόλοιποι είναι καινούριοι. Συν φυσικά το γεγονός ότι έχουμε και νέο προπονητή. Αυτό που χρειάζεται είναι χρόνος, ώστε να αναπτυχθεί η απαιτούμενη «χημεία» μεταξύ μας και να γνωρίσουμε πώς δουλεύει και λειτουργεί ο κάθε ένας μέσα στο γήπεδο. με σκοπό να βγάλουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δουλέψαμε σκληρά σε πράγματα που πιστεύουμε ότι έχουμε αδυναμία και χρειαζόμαστε βελτίωση και θεωρώ ότι στην πρεμιέρα θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πολύ καλή ομάδα της Δέκα, που διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές υγεία που είναι το πολυτιμότερο αγαθό!»

Οι ευχές στον Φίλιππο Παϊτάρη:

“Η «οικογένεια» του Λεύκιππου Ξάνθης εκφράζει τα συγχαρητήριά της στον γυμναστή των τμημάτων υποδομής μας και αθλητή του ανδρικού τμήματος Φίλιππο Παϊτάρη, που είναι και επίσημα πτυχιούχος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.).

Φίλιππε, καλή σταδιοδρομία, με υγεία και πολλές επιτυχίες!”

Σχετικά άρθρα