Η πρεμιέρα του Λεύκιππου! (pics)

Το απόγευμα της Δευτέρας 19/8 πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης” η πρεμιέρα της προετοιμασίας του Λεύκιππου Ξάνθης. Τους αθλητές υποδέχθηκαν οι προπονητές Χρήστος Βαχαρίδης-Λεωνίδας Μαγιάννης και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης Νίκος Ρετζέπης.

Εκ μέρους της διοίκησης παρόντες ήταν οι Ματθαίος Σαββίδης, Πέτρος Τσίλογλου, Τόλης Αποστολίδης, Τάσος Ζάρας, Νεκταρία Παπαδοπούλου, Βασίλης Εξηνταβελόνης, Θανάσης Τσιρχόγλου,  και ο προπονητής τμημάτων υποδομής Παναγιώτης Πεχλιβανίδης.

Το καλωσόρισμα έγινε με ομιλίες του προέδρου του Λεύκιππου Ξάνθης Ματθαίου Σαββίδη, του Εφόρου Βασίλη Εξηνταβελόνη και των προπονητών Χρήστου Βαχαρίδη, του άμεσου συνεργάτη του Λεωνίδα Μαγιάννη και του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης Νίκου Ρετζέπη.

Παρόντες ήταν οι “παλιοί” Γιώργος Παλλάκης, Φώτης Νταβουλτζόπουλος, Δημήτρης Στεργίου, Φραντζέσκος Χρήστου, Μιχάλης Κουμπάνης, οι “καινούριοι” Χάρης Βοϊβατόπουλος, Αντώνης Ζαμπάκης, ενώ και αθλητές που έχουν συμφωνήσει με τον σύλλογο και θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως οι Στράτος Ιορδάνογλου, Ραφαήλ Στύλας, Ευγένιος Ιωαννίδης, Παναγιώτης Μακαρατζής (έφηβος).

Επιπλέον και οι έφηβοι Γιώργος Σαββίδης, Ανδρέας Πεχλιβανίδης.

Στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε και η πρεμιέρα της εφηβικής ομάδας του συλλόγου!

Σχετικά άρθρα