ΤΕΛΙΚΟΣ Κ-14: Στην 2η θέση της Ελλάδας η ΕΠΣ Ξάνθης!

ΞΑΝΘΗ Sport – Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ – ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Έφτασε πολύ κοντά στο repeat, όμως δεν κατάφερε να πάρει το 2ο διαδοχικό πανελλήνιο τρόπαιο η Μεικτή ομάδα Παίδων ΕΠΣ Ξάνθης. Η περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδος έφτασε μέχρι το τέλος του δρόμου για να υπερασπιστεί τον τίτλο της, όμως στον μεγάλο τελικό γνώρισε την ήττα με 3-1 από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Το ταξίδι που μας χάρισαν και φέτος οι Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης ήταν μεγάλο σε διάρκεια και γεμάτο εντυπωσιακές εμπειρίες φτάνοντας μέχρι τη μεγάλη διάκριση, το final four του Βόλου και τον μεγάλο τελικό!

Στην αναμέτρηση του Σαββάτου η ξανθιώτικη ομάδα μπορεί να είχε μαζική συμπαράσταση από γονείς και φίλους της ομάδας και σύσσωμη την Διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης (Πανίδης, Τριάντης, Δαλακούρας Ζουρνατζίδης, Κερμενίδης, Γαλαχουσίδου) όμως αιφνιδιάστηκε στο 2′ με τον Γιάννη Κιουτσιούδη να κάνει το 1-0 και στο 15′ ο Ξανθιώτης στην καταγωγή, Παναγιώτης Θεοδοσιάδης, έκανε το 2-0 για τους νικητές.

Δοκάρι με απευθείας κόρνερ (!) είχε ο Πιστικός για να μειώσει λίγο πριν την λήξη του α’ μέρους! Ο Βαρσάμης που είχε προειδοποιήσει στο 39′ με φάουλ, στο 46′ με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!) μείωσε το σκορ ξαναβάζοντας την ομάδα του Τόλη Κουτρουλού στο παιχνίδι. Όμως η Μακεδονία με τον Γεωργιάδη που είχε περάσει ως αλλαγή, στο 67′ έκανε το τελικό 3-1.

Αρκετοί “κατάσκοποι” ομάδων παρακολούθησαν στην τελική φάση του final four και ιδιαίτερα στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού. Στην εφημερίδα ΞΑΝΘΗ Sport την Δευτέρα, θα φιλοξενήσουμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στη φετινή γενιά της Μεικτής Ομάδας Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης! Μην την χάσετε!

 

 

Σχετικά άρθρα