ΜΕΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ: Με Πιστικό στον τελικό η ΕΠΣ Ξάνθης! (pics)

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά βρίσκεται στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-14 η ΕΠΣ Ξάνθης! Η μεικτή ομάδα των Παίδων μετά το 0-1 στον ημιτελικό επί της Αχαΐας την Πρωτομαγιά, βάζει πλώρη για το… “back to back” θέλοντας να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της στον τελικό του Σαββάτου! Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης Βόλου το σημείωσε με πλασέ ο Βασίλης Πιστικός στο 60′. Πλέον η ομάδα του Τόλη Κουτρουλού κοιτάζει τον τελικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου το Σάββατο (16:00) και τη νέα μεγάλη διάκριση!

Η ΕΠΣ Αχαΐας ξεκίνησε πιο δυνατά τον ημιτελικό με τον τερματοφύλακα Βασίλη Γούλα να τους σταματά στις δύο πρώτες επιθετικές τους ενέργειες. Στην εξέλιξη του α’ μέρους, η ΕΠΣ Ξάνθης βρήκε τα πατήματά της και προσπάθησε να απειλήσει κι αυτή χωρίς όμως να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Σουγλέρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τόλη Κουτρουλού χωρίς αλλαγές, μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με περισσότερη διάθεση και προσπάθεια είχε μία καλή στιγμή “προειδοποιώντας” με το σουτ του Πιστικού που πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα. Λίγο αργότερα όμως, ο πρώτος σκόρερ της ξανθιώτικης ομάδας Βασίλης Πιστικός με πλασέ στο 60′ έδωσε το προβάδισμα στην ΕΠΣ Ξάνθης κάνοντας το 0-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Παπακωνσταντίνου (Καλυβάς – Λυτοσελίτης) ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Την αποστολή της ΕΠΣ Ξάνθης συνόδευσαν οι Γιώργος Τριάντης – Γιώργος Κερμενίδης έχοντας και την υποστήριξη αρκετών γονέων και φίλων της ομάδας.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γούλας, Βαρσάμης, Τσολάρι, Σιέχ, Καδή, Ματζαρίδης, Μπογιατζόπουλος, Χαλκίδης, Πιστικός, Χατζή Μεμίς, Ντελή Χασάν. Έπαιξαν και οι Τυριάκης, Γουναρίδης, Νικολόπουλος.

Στην αποστολή ήταν και οι: Δεμένικος, Πουλιόπουλος, Σαϊλάκης, Παπαθεοδώρου.

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Σουγλέρης, Ανδριακόπουλος, Πετρόπουλος, Τσαούσης, Κάσσας, Λένης, Παπαηλιού, Ορτέντζιο, Στρέκλα, Πετράτος, Κωνσταντόπουλος.

Σχετικά άρθρα