ΜΕΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ: Με έπαθλο την είσοδο στο final four η Ξάνθη κόντρα στη Βοιωτία!

Δεν έχουν βρει τρόπο οι αντίπαλοι να σταματήσουν την πορεία της πρωταθλήτριας Ελλάδος Μεικτής ομάδας Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης στο δρόμο για την υπεράσπιση του περσινού πανελλήνιου τίτλου της! Η ξανθιώτικη ομάδα «τρέχει» από την προηγούμενη σαιζόν ένα φοβερό σερί 5Χ5 προκρίσεων σε νοκ άουτ αγώνες στη διαδικασία των πέναλτι και έχει «χτίσει» μία ψυχολογία… νικητή με ψυχραιμία και ικανότητα στις κρίσιμες στιγμές.

Ένα δύσκολο επίτευγμα δύο διαφορετικών αγωνιστικών συνόλων που ναι μεν διαθέτουν ικανότατους τερματοφύλακες από το Εράσμιο (Χατζής – Γούλας) αλλά και μαχητές ποδοσφαιριστές που δεν τα παρατάνε ποτέ, ακόμη κι όταν οι αντίπαλοι τους βάζουν δύσκολα κατά την κανονική διάρκεια. Φέτος βέβαια, αυτό δεν το ζήσαμε το ίδιο έντονα, αρκεί να θυμηθούμε τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις της ΕΠΣ Ξάνθης στις οποίες θα μπορούσε νωρίτερα να είχε «καθαρίσει» τις προκρίσεις.

Το αποτέλεσμα μετράει όμως και στο τέλος, τα εισιτήρια πηγαίνουν στην ομάδα του Τόλη Κουτρουλού που έχει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να προχωρήσει. Άλλωστε σύμπτωση που επαναλαμβάνεται πάει να είναι σύμπτωση!

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι η ΕΠΣ Ξάνθης επιζητά την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, έστω κι αν γνωρίζει τις ικανότητές της στην «ρώσικη» ρουλέτα. Την Τετάρτη (10/4) λοιπόν, στη Ν. Έφεσο Πιερίας, η ΕΠΣ Ξάνθης θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Βοιωτίας (που είναι τυπικά γηπεδούχος) σε ένα παιχνίδι με  έπαθλο την είσοδο στο final four! Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Δημήτρης Μαλουτάς (Παπαδάκης – Παρασίου) της ΕΠΣ Ημαθίας.

Αναλυτικά τα «ζευγάρια»:

• ΒΟΙΩΤΙΑ – ΞΑΝΘΗ
• ΛΑΡΙΣΑ – ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΑ
• ΑΧΑΪΑ – ΑΘΗΝΑ
• ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Οι ομάδες που θα προκριθούν περνούν στην 5η φάση στην οποία οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό μορφή τουρνουά. Οι τέσσερις νικήτριες ομάδες της 4ης Φάσης, θα συγκεντρωθούν σε Ε.Π.Σ. η οποία θα οριστεί από την Επιτροπή και θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες, (ημιτελικός & τελικός) κάθε πρωταθλήματος, καθώς και οι αγώνες για την 3η & 4η θέση (μικροί τελικοί) αντίστοιχα.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

Οι παρακάτω ποδοσφαιριστές κλήθηκαν από τον ενωσιακό προπονητή Τόλη Κουτρουλό, να βρίσκονται στο Ενωσιακό γήπεδο την Τετάρτη 10/04/19 και ώρα 08:45, ώστε να συμμετάσχουν στην αποστολή της Μικτής ομάδας Παίδων με αντίπαλο την Μικτή ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Βοιωτίας στην Ν. Έφεσο Πιερίας.

Χατζή Μεμις
Καδή
Χαλκίδης
Βαρσαμης
Νικολόπουλος
Γουναριδης
Ματζαριδης
Πιστικός
Τυριακης
Ντελή Χασάν
Σαιλακης
Γούλας
Τσολαρι
Μπογιατζοπουλος
Σιεχ
Παπαθεοδώρου
Δεμενικος
Πουλιοπουλος

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Η ομάδα του Νίκου Τριπηλόπουλου είχε τερματίσει στην 1η θέση του 8ου Ομίλου έχοντας 13 βαθμούς (όσους και η 2η ΕΠΣ Αχαΐας), έχοντας κερδίσει 4 φορές ενώ από μία φορά αναδείχθηκαν ισόπαλοι και άλλη μία γνώρισαν την ήττα.

Στη φάση των ομίλων λοιπόν κέρδισε με 3-5 την ΕΠΣ Αχαΐας, με 2-0 της ΕΠΣ Φωκίδας, έχασε με 1-0 από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την ΕΠΣ Αχαΐας, κέρδισε με 0-2 την ΕΠΣ Φωκίδας και με 2-0 την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Στην 2η φάση κέρδισε με 1-0 την ΕΠΣ Θεσσαλίας παίρνοντας την πρόκριση ενώ με το ίδιο σκορ ξεπέρασε και το εμπόδιο της ΕΠΣ Χανίων στην 3η φάση.

Ο ενωσιακός προπονητής κάλεσε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

1. ΣΤΑΜΟΣ ΙΑΣΩΝΑΣ
2. ΣΤΑΝΤΖΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ
3. ΤΣΑΛΕΖΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
4. ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΦΡΟΙΞΟΣ
5. ΑΒΡΑΜΠΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
6. ΚΑΡΟΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
7. ΦΙΛΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
8. ΜΟΡΦΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
9. ΣΤΑΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
10 .ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
11. ΛΙΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
12. ΓΩΓΩΣ ΗΛΙΑΣ
13. ΣΟΙΛΕΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
14. ΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
15. ΜΠΕΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
16. ΤΟΣΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
17. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
18. ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σχετικά άρθρα