Η συνέντευξη τύπου του 41ου τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ!

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του 41ου Τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης. Ασπίδα Ξάνθης και Ορφέας Ξάνθης θα διεκδικήσουν το τρόπαιο το Σάββατο (20/4, 17:00, γήπεδο ΑΟΞ) για να μεγαλώσουν την… συλλογή τους. Ο πολυνίκης του θεσμού Ορφέας θέλει να φτάσει στο 10ο κύπελλο της ιστορίας του, ενώ η Ασπίδα που έχει 7 κατακτήσεις, θέλει να επιστρέψει σε μέρες δόξας μετά το 2002!

Η ΕΠΣ Ξάνθης και φέτος θέλει να δώσει τόνο γιορτινό στο κορυφαίο της παιχνίδι, ευελπιστώντας να “ντύσει” όσο το δυνατόν πιο επίσημα τον τελικό. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΣ διοργάνωσε την συνέντευξη τύπου, στην οποία οι άνθρωποι των ομάδων έδωσαν τον δικό τους τόνο μία εβδομάδα πριν τον τελικό.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Ιωάννης Παπατζής (Πρόεδρος Επιτροπής Κυπέλλου): “Καλώς ήρθατε, εύχομαι καλή επιτυχία στον μεγάλο τελικό χωρίς τραυματισμούς και χωρίς να υπάρχουν σκοπιμότητες. Εκδόθηκε η διαφημιστική αφίσα, επίσης θα διανεμηθεί και match programme. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ για τους ενήλικες, γυναίκες και τα παιδιά – μαθητές είναι με ελεύθερη είσοδο, όπως και οι Ακαδημίες. Πριν την έναρξη του τελικού θα υπάρξουν βραβεύσεις που αφορούν το παιδικό πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους δύο φιναλίστ κι εμείς σαν ΕΠΣ που προσπαθούμε για μία άριστη διοργάνωση και καλούμε τον κόσμο να έρθει στην ποδοσφαιρική γιορτή.”

Σήφης Λαδόπουλος (βοηθός προπονητή ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ): “Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα το ευχαριστηθούν όλοι. Το κύπελλο ήταν ένας αρχικός στόχος και είμαστε χαρούμενοι για την ευκαιρία της συμμετοχής. Απέναντί μας έχουμε έναν δυνατό αντίπαλο, τον Ορφέα που έχει με πολλά κύπελλα. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με στόχο τη νίκη. Παρά τις δυσκολίες τη φετινή χρονιά μείναμε ενωμένοι σαν Ασπίδα. Καλή επιτυχία στις δύο ομάδες.”

Μπάμπης Κυριαζίδης (ποδοσφαιριστής ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ): “Φέτος ήταν μία δύσκολη χρονιά για μας. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς, μείναμε όμως ενωμένοι και στις δυσκολίες του πρωταθλήματος. Στόχος μας ήταν όμως και ο τελικός κυπέλλου και το πετύχαμε. Θέλουμε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Καλή επιτυχία.”

Γιάννης Καραγκιόζης (ποδοσφαιριστής ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ): “Νιώθω ευτυχισμένος κι εγώ και η ομάδα μου για τη συμμετοχή μας σε ακόμη ένα τελικό. Ο Ορφέας είναι πολυνίκης του θεσμού με 9 κατακτήσεις και θέλουμε το 10ο. Ένα κύπελλο που είναι στους στόχους όπως και η παραμονή. Ο τελικός κυπέλλου είναι ένας θεσμός γιορτή για την πόλη και θέλουμε να συμμετέχουμε κάθε χρόνο και να το κερδίζουμε. Χαίρομαι που αντίπαλός μας είναι η Ασπίδα που μαζί με τον Ορφέα δημιούργησαν τον ΑΟΞ.  Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Γιάννης Ρούφος (ποδοσφαιριστής ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ): “Συγχαρητήρια στις ομάδες που φτάσαμε στον τελικό. Συγχαρητήρια και στην ΕΠΣ που διοργανώνει μία πολύ καλή διοργάνωση. Το καλοκαίρι είχαμε δύο στόχους, ο πρώτος, της παραμονής, πριν λίγες εβδομάδες επιτεύχθηκε και ο δεύτερος είναι την επόμενη εβδομάδα. Ο κόσμος αξίζει να στηρίξει και τον τελικό και θέλω να κλείσω με την ευχή να πάρει το 10ο ο Ορφέας.

Σχετικά άρθρα