Πρόκληση Νο 2 για τους Παίδες της Ξάνθης!

Την Τετάρτη (27/3, 14:30) στο πλαστικό γήπεδο της Μίκρας με αντίπαλο την Ήπειρο για μια θέση στην 8άδα. Μετά την Κοζάνη θέλει να «τελειώσει» τον… 4ο Όμιλο

Η πανελλήνια πρωταθλήτρια ομάδα των Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης ξεκίνησε ιδανικά τα νοκ άουτ παιχνίδια μια και είχε αποκλείσει πριν από δύο εβδομάδες την Κοζάνη. Μιας ομάδας που είχε τερματίσει στην 2η θέση στον 4ο Όμιλο.

Το ταξίδι για την ομάδα του Τόλη Κουτρουλού συνεχίζεται κι αυτή τη φορά θα κάνει στάση την ερχόμενη Τετάρτη στο γήπεδο της Μίκρας για να αντιμετωπίσει την πρώτη ομάδα του 4ου Ομίλου, την ΕΠΣ Ηπείρου. Οι παίκτες του ενωσιακού προπονητή Χρήστου Ράπτη σε έξι αγώνες που είχαν δώσει στον όμιλο διατήρησαν το αήττητο με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες πετυχαίνοντας 15 γκολ τη στιγμή που η εστία τους παραβιάστηκε μόλις 4 φορές.

Στα νοκ άουτ παιχνίδια η Μεικτή Παίδων της Ηπείρου νίκησε την αντίστοιχη ομάδα των Τρικάλων με 3-1 έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκούρα που σκόραρε δύο φορές στο 11΄ και στο 52΄ ενώ ο Κύργιος στο 69΄ ήταν ο παίκτης που σημείωσε το τρίτο γκολ των νικητών. Σ’ εκείνο το παιχνίδι η Ήπειρος είχε αγωνιστεί με τους: Θάνο, Αθανασίου, Μίνη, Κουτσό, Καπατσέλη (70΄ Αναγνωστόπουλος), Τσιαλιαμάνη, Γκούρα (70΄ Καραπέτρος), Τασιούλα, Ζωγράφο (68΄ Καρυωτάκης), Βλέτσα, Καγκιούζη (36΄ Κύργιος).

Η αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας μόνο εύκολη δεν είναι από τη στιγμή που έχουν να αντιμετωπίσουν έναν αντίπαλο που δεν έχει γνωρίσει την ήττα. Δεν ήταν μόνο η πρωτιά στον Όμιλο αλλά και η άνεση με την οποία νίκησαν την ομάδα των Τρικάλων. Οι Παίδες της Ξάνθης έχουν αποδείξει όμως ότι αντέχουν τις προκλήσεις κι έχουν τα φόντα να υπερασπιστούν τον περσινό τους τίτλο.

Ο Τόλης Κουτρουλός δεν αναμένεται να έχει μεγάλες αλλαγές στις επιλογές του σε σχέση με την 11άδα που είχε παρατάξει απέναντι στην Κοζάνη. Άλλωστε οι Βασίλης Γούλας, Βασίλης Πιστικός, Χρήστος Ματζαρίδης, Τάσος Βαρσάμης, Άγγελος Χαλκίδης, Καδή Σακήρ, Χατζημεμίς Μουζαφέρ, Σιέχ Σιτκή και Μπογιατζόπουλος είναι οι παίκτες που κατά κανόνα είναι στον βασικό κορμό.

Πάντως λύσεις υπάρχουν αφού ο Χαράλαμπος Τσολάρι ξεκίνησε βασικός στα δύο τελευταία παιχνίδια, όπως και ο Ντελή Χασάν Κερέμ, ενώ σταθερή επιλογή σαν αλλαγές είναι οι Χρήστος Τυριάκης – Θανάσης Γουναρίδης. Την Τετάρτη λοιπόν τα σπουδαία στο γήπεδο της Μίκρας εκεί όπου πέρσι είχε ξεκινήσει τη νικηφόρα πορεία των νοκ άουτ αγώνων που οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου κερδίζοντας στα μέσα Φλεβάρη με 2-0 τα Δωδεκάνησα.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Χατζή Μεμίς, Καδή, Χαλκίδης, Βαρσάμης, Νικολόπουλος, Γουναρίδης, Ματζαρίδης, Πιστικός, Τυριάκης, Ντελή Χασάν, Σαϊλάκης, Γούλας, Τσολάρι, Μπογιατζόπουλος, Σιέχ, Παπαθεοδώρου, Δεμένικος, Πουλιόπουλος.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Θάνος, Αθανασίου, Μίνης, Κουτσός, Καπατσέλης, Αναγνωστόπουλος, Τσιαλιαμάνης, Γκούρας, Καραπέτρος, Τασιούλας, Ζωγράφος, Καρυωτάκης, Βλέτσας, Καγκιούζης, Κύργιος, Γιαούπι, Μπούκας, Βάρφης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Χρήστος Παυλίδης με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Πίτο και Αθανάσιο Νησελίτη της ΕΠΣ Ημαθίας.

Το πρόγραμμα της φάσης των “16” των Παίδων περιλαμβάνει τα ματς:

Τετάρτη 27/3, 14:30 Γήπεδο Μίκρας: ΕΠΣ Ηπείρου – ΕΠΣ Ξάνθης

12:00, Δημοτικό Βάρης: ΕΠΣ Πειραιά – ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Γήπεδο ΕΠΣ Σερρών: ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Δράμας

Δημοτικό Σειρηνού: ΕΠΣ Λάρισας – ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας

13:00, Δημοτικό Ελευσίνας: ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Αθηνών

Δημοτικό Βάρης: ΕΠΣ Μεσσηνίας – ΕΠΣ Ηρακλείου

Δημοτικό Συνοικισμού: ΕΠΣ Αργολίας – ΕΠΣ Αχαίας

15:30, Δημοτικό Ελευσίνας: ΕΠΣ Χανίων – ΕΠΣ Βοιωτίας

Σχετικά άρθρα