ΜΕΙΚΤΗ ΝΕΩΝ: Νίκη και πρόκριση για την Ξάνθη! (pics)

Η Μεικτή Ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης, ήταν καλύτερη και επιβλήθηκε με 3-0 επί της ΕΠΣ Θράκης πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα την πρόκρισή της στην 2η φάση του θεσμού. Τα γκολ στο σημερινό αγώνα τα σημείωσαν, οι Περτσανίδης (32′), Καλαϊτζής (60′) Αμανατίδης (76′) ενώ ο Έβρος κέρδισε με 2-1 την Καβάλα κατακτώντας την 1η θέση. Τα παιχνίδια της επόμενης φάσης έχουν προγραμματιστεί σύμφωνα με το site της ΕΠΟ για τις 6 Μαρτίου με την Ξάνθη να πηγαίνει στις Σέρρες. Η ομάδα των Σερρών τερμάτισε στην 1η θέση του 2ου Ομίλου με 16 βαθμούς (18-3 τέρματα, 5 νίκες, 1 ισοπαλία), τρεις περισσότερους από την 2η Δράμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αντώνης Σιαμανής (Παστιάδης – Οικονομίδης) της ΕΠΣ Δράμας.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ομέρογλου, Καλαϊτζής, Κούτσογλου, Γκιργκοριάν, Χαϊτίδης, Μπαργκάν (75′ Σαλή Ογλού), Βαφειάδης (78′ Καραγκιόζης), Βουλγαρίδης, Τολμίδης Γ. (50′ Αμανατίδης), Περτσανίδης (75′ Καφφετζής), Αραμπατζής (78′ Κιουρτ).

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ: Γεμενετζής, Οικονόμου Β., Σαλήχ, Αστρεινίδης, Κοντός, Χατζηνάκης, Κουτσογιάννης, Ταχσίν, Αντωνιάδης, Στοΐνοβιτς, Χασάν.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

  1. ΕΒΡΟΣ 13 (12-6)
  2. ΞΑΝΘΗ 11 (15-5)
  3. ΚΑΒΑΛΑ 10 (9-8)
  4. ΘΡΑΚΗ 0 (3-20)

Απευθείας δικαίωμα συμμετοχής στην 3η φάση της διοργάνωσης έχουν αποκτήσει, βάσει προκήρυξης, οι δύο πρώτες ομάδες από τον 12ο και 13ο όμιλο, καθώς και, κατόπιν κλήρωσης, οι ομάδες του 11ου ομίλου. Αναλυτικά, χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης έχουν περάσει οι ομάδες από τις εξής ΕΠΣ:
Πρωτάθλημα Κ16: Ηράκλειο, Ρέθυμνο ή Χανιά, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Αθήνα, Δυτ. Αττική.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Κ16
ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
Λάρισα Κέρκυρα
Έβρος Ήπειρος
Σέρρες ΞΑΝΘΗ
Άρτα Πιερία
Κοζάνη Καρδίτσα
Μακεδονία Δράμα
ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
Ηλεία Αργολίδα
Λακωνία Μεσσηνία
Εύβοια Βοιωτία
Αχαΐα Φθιώτιδα

Σχετικά άρθρα