ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ: Με γκολάρα του Τορομανίδη στο 90′, ο Ορφέας στον… ιστορικό τελικό!

ΞΑΝΘΗ Sport – Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ – ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Ο πολυνίκης του θεσμού Ορφέας Ξάνθης με γκολάρα του Τορομανίδη στο 90′ βρήκε τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα του Άρη Αβάτου και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκε στον 41ο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ασπίδα Ξάνθης! Οι δύο ιστορικές ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το τρόπαιο στον μεγάλο τελικό με τους γαλάζιους να διεκδικούν το 7ο τρόπαιο και τον Ορφέα το 10ο!

Λίγες οι φάσεις σε ένα παιχνίδι όπου το κυρίαρχο κίνητρο ήταν η είσοδος στον τελικό με τον Ορφέα να χάνει καλή στιγμή στο 45′ με τον Πασχαλάκη, ενώ στο β’ μέρος στο 47′ ο Μακράκης με κεφαλιά, στο 49′ το φάουλ του Τορομανίδη, στο 60′, το σουτ του Ξαντινίδη στο 77′, αυτό του Μίλερ στο 86′ αλλά κι αυτό του Τουγιάλ στο 87′ δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Στο τέλος οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν για την πρόκριση ενώ έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Άρη για τη διαιτησία.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουντζής (Κουλά Χασάν – Εμπλιούκ) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλήλ Χακή (79′ Καραγκιόζης Β.), Κατρανίτσας, Χασάνογλου Φεϊζή, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καρκατζάνης (61′ Ξαντινίδης), Τορομανίδης, Χιντ Ιμέρ (76′ Σουκρή Ογλού), Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, Πασχαλάκης.(71′ Μουμίνογλου Τουγιάλ).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Μελισσόπουλος, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Μίλλερ, Γκέκας (76′ Τσέκος), Δόντσος, Σαρηγιαννίδης (89′ Κούτρας), Κρασώνης (70′ Σιχλιμοίρης), Κοτόπουλος.

Σχετικά άρθρα