Η πορεία της Μεικτής Νέων πριν τον “τελικό” με την Καβάλα!

Ορίστηκαν για πρώτη φορά… Τρίτη οι αγώνες των Μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης με την Καβάλα! Αύριο λοιπόν τα σπουδαία για τις ξανθιώτικες ομάδες που θα τα δώσουν όλα σε κομβικά παιχνίδια για τη συνέχεια. Ο προπονητής Τόλης Κουτρουλός κάλεσε για μία ακόμη προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας στις 16:00 την ομάδα των Νέων.

Η Ξάνθη στην 5η αγωνιστική υποδέχεται την Καβάλα (14:30, Ενωσιακό γήπεδο), ενώ στο άλλο παιχνίδι η Θράκη φιλοξενεί τον Έβρο. Την 6η και τελευταία αγωνιστική που αναμένεται να οριστεί, η Ξάνθη υποδέχεται την Θράκη και η Καβάλα τον Έβρο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΚΑΒΑΛΑ 9 (7-5)
  2. ΞΑΝΘΗ 7 (11-4)
  3. ΕΒΡΟΣ 7 (8-5)
  4. ΘΡΑΚΗ 0 (3-15)

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗ Sport

Στις 31 Οκτωβρίου στο Ενωσιακό γήπεδο της Ξάνθης οι Νέοι αν και προηγήθηκαν με τον Χρήστο Περτσανίδη τελικά χρειάσθηκαν ένα γκολ του Αραμπατζή στο 60’ για να διαμορφώσουν το τελικό 2-2 με τον Έβρο, αφού οι φιλοξενούμενοι νωρίτερα είχαν κάνει την ανατροπή με τους Μαυροκέφαλο και Δαρέλα.

Στις 21 Νοεμβρίου είχαν τη συνάντηση στην Καβάλα με το τελικό 1-2 και με τον τρόπο που προαναφέραμε ενώ στις 12 Δεκεμβρίου έβγαλαν το μεγαλύτερο σκορ κερδίζοντας με 0-7 τη Θράκη στο γήπεδο του Ρ/Σ Κομοτηνής και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αραμπατζή που πέτυχε 4 γκολ, ενώ σκόραραν και οι Καλαϊτζής, Μπαργκάν και Μαρκοσιάν. Μια νίκη που τους είχε φέρει στην 1η θέση της βαθμολογίας, αλλά η πρώτη ήττα που γνώρισαν στο «Φ. Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης με 1-0 τους έφερε πίσω από τους Καβαλιώτες.

Ο Βαλσάμης Αραμπατζής λοιπόν, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ορφέα Ξάνθης, είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο σκοράρισμα έχοντας σημειώσει 7 γκολ. Από μία φορά βρήκαν δίχτυα οι Χρήστος Περτσανίδης, Δημήτρης Καλαϊτζής, Μπαργκάν Τζουνέιτ και Χρήστος Μαρκοσιάν.

Ο Αραμπατζής μάλιστα βρίσκεται και στην 1η θέση του σχετικού πίνακα των σκόρερς του πρωταθλήματος με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, εκεί που βρίσκεται ο Τάσος Μαυροκέφαλος της ομάδας του Έβρου με 3 γκολ.

Ο τερματοφύλακας Ομέρογλου Χικμέτ, που προέρχεται από την ΑΕ Ξάνθης, ο Καλαϊτζής (Ξάνθη 2), ο Γκριγκοριάν (Απόλλων Ξ.) και ο Αραμπατζής είναι οι παίκτης που έχουν το απόλυτο συμμετοχών στις πρώτες 4 αγωνιστικές από ένα σύνολο 19 ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησε μέχρι τώρα ο Ενωσιακός προπονητής. Ένα απόλυτο που έχει αγγίξει και Μπαργκάν Τζουνέιτ ο οποίος έχασε μόλις 2’ στον αγώνα της 2ης αγ. με την Καβάλα.

Επίσης, σε όλα τα παιχνίδια έχουν παίξει με μικρότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με τους προαναφερόμενους οι Στράτος Αμανατίδης, Χρήστος Μαρκοσιάν, Φαμήογλου Αϊμπέργκ, Χρήστος Περτσανίδης, Κώστας Κούτσογλου και Νίκος Ευθυμιάδης.

Για μια ομάδα της Μικτής Νέων που έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 11 γκολ (δεύτερος είναι ο Έβρος με 8), αλλά και την κορυφαία άμυνα αφού δέχθηκε μόλις 4 γκολ.

Σχετικά άρθρα