Στον Άρη Πηγών ο Κώστας Τερζανίδης!

Στο “τιμόνι” του Άρη Πηγών που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Καβάλς θα βρίσκεται σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση ο Ξανθιώτης προπονητής Κώστας Τερζανίδης: “Ο ΑΜΣ “ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Κώστα Τερζανίδη. Τον ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή αρχή με την ομάδα μας.”

Ο Ξανθιώτης προπονητής έχει εργαστεί σε Ορφέα 2005, Ηρακλή Ζυγού, Κ-17 Α.Ο. Ξάνθης, Δόξα Θεολόγου και Κεραυνό Πέρνης, με κορυφαία διάκριση την κατάκτηση του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Καβάλας με τον Κεραυνό Πέρνης τον Μάρτιο του 2017, όταν η ομάδα του νίκησε με 5-4 στα πέναλτυ τον πρωταθλητή εκείνης της σεζόν Αετό Ορφανού.

Ο Ηρακλής Ζυγού μάλιστα ευχήθηκε στον Κώστα Τερζανίδη με την παρακάτω ανακοίνωση: Η “οικογένεια” του Ηρακλή Ζυγού εύχεται κάθε επιτυχία στον τεχνικό σύμβουλο της ακαδημίας μας, πρωτεργάτη μαζί με τον Νίκο Κριεζή της ίδρυσής της, τον αγαπημένο μας Κώστα Τερζανίδη, για την έναρξη συνεργασίας με τον νέο του ποδοσφαιρικό “σταθμό” σε επίπεδο ανδρικού πρωταθλήματος, τον Άρη Πηγών Καβάλας, που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας!”

Σχετικά άρθρα