ΜΕΙΚΤΗ ΝΕΩΝ: Ημιτελής η ανατροπή της Ξάνθης που είχε και παράπονα (pics)

ΞΑΝΘΗ Sport – Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ – ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ!

Μετά από ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις Ξάνθη και Καβάλα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 σκοράροντας στο β’ μέρος. Οι φιλοξενούμενοι με την αλλαγή τους, τον Μπίλια από τα 11 βήματα άνοιξαν το σκορ σε μία φάση που αμφισβητήθηκε έντονα, ενώ στη συνέχεια η πολύ πιεστική Ξάνθη, βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με τον Αραμπατζή και στάθηκε άτυχη στις επόμενες ευκαιρίες της καθώς είχε δοκάρι με τον Μπαργκάν κι άλλη μία καλή ευκαιρία με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Επίσης φοβερή ήταν η τριπλή απόκρουση του Σιαματά που κράτησε το σκορ στο 1-1. Όλα πλέον θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική που αναμένεται να οριστεί, όταν και η Ξάνθη θα υποδεχθεί την Θράκη και η Καβάλα τον Έβρο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΚΑΒΑΛΑ 10 (8-6)
  2. ΕΒΡΟΣ 10 (10-5)
  3. ΞΑΝΘΗ 8 (12-5)
  4. ΘΡΑΚΗ 0 (3-17)

Στο 14′ το σουτ του Περτσανίδη πέρασε λίγο άουτ, ενώ λίγο αργότερα στην μεγάλη στιγμή των γηπεδούχων ο Μπαργκάν τσίμπησε την μπάλα, για να ανατραπεί στο ύψος της περιοχής σύμφωνα με τον διαιτητή και να καταλογιστεί το φάουλ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Ακολούθησε μία περίεργη φάση υπέρ της Ξάνθης όταν σε σέντρα αμυνόμενος έκανε την προβολή αλλά ο Σιαματάς αντέδρασε σωστά μπλοκάροντας την μπάλα πριν μπει το αυτογκόλ.

Η επανάληψη ξεκίνησε με αλλαγή για τους φιλοξενούμενους με τον Μπίλια να περνά στο παιχνίδι με την έναρξη του β’ μέρους και στο 46′ να κερδίζει το πέναλτι το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι, με τον επιθετικό της ΕΠΣ Καβάλας να ευστοχεί από τα 11 βήματα.

Λίγο αργότερα αποβλήθηκε ο προπονητής της ΕΠΣ Ξάνθης Τόλης Κουτρουλός από τον διαιτητή Γκαϊτατζή. Οι γηπεδούχοι ξεπέρασαν το σοκ από το 0-1 και με τον Αραμπατζή με σουτ μέσα από την περιοχή στο 60′ μετά από κεφαλιά πάσα του Μπαργκάν, έφτασαν στην ισοφάριση και στο 1-1. Στο 69′ ο Μπαργκάν Τζουνέιτ βρέθηκε σε καλή θέση και πλάγια μέσα στην περιοχή αλλά πιεζόμενος έκανε το άστοχο σουτ. Φοβερή τριπλή ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Σιαματά να αποκρούει κατ’ επανάληψη τις προσπάθειες των γηπεδούχων (Φαμή) στο 74′! Στο 78′ άτυχος ήταν ο Μπαργκάν, όταν το φάουλ που εκτέλεσε αποκρούστηκε από το δοκάρι του Σιαματ.α

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Γκαϊτατζής (Πασιάδης – Οικονομίδης) της ΕΠΣ Δράμας.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ομέρογλου, Καλαϊτζής, Κούτσογλου, Γκριγκοριάν, Χαϊτίδης, Μπαργκάν, Βαφειάδης, Βουλγαρίδης, Αμανατίδης (49′ Φαμή Ογλού), Αραμπατζής, Περτσανίδης (78′ Τολμίδης).

 

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Σιαματάς, Τεκτονίδης (53′ Νικηφορίδης), Μαλανδρής, Μαγκαφίνης Κ. (67′ Νικολαΐδης), Μαρκάκης, Τζεράκης, Μαγκαφίνης Α. (49′ Κουτσογιάννης), Γιαννακος, Καλαϊτζής, Παπάζογλου, Δερμιτζάκης (40′ Μπίλιας).

Σχετικά άρθρα