ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ: Η Ασπίδα σε τελικό μετά το 2008!

Ο Μπάμπης Κυριαζίδης “σέρβιρε” και ο Ραφήλ Σαββογλου σκόραρε τρεις φορές φτάνοντας στο “καθαρό” χατ τρικ στο ημίχρονο και η Ασπίδα ουσιαστικά τελείωσε νωρίς και τον επαναληπτικό ημιτελικό. Το τελικό 0-5 σήμερα, μετά το 2-0 του α’ αγώνα εις βάρος του Εχίνου που προσπάθησε για τη δική του υπέρβαση απέναντι σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας, δίνει δίκαια το εισιτήριο τελικού στην ομάδα του Χρήστου Σαμαρά, για πρώτη φορά μετά από το 2008 και για 4η τα τελευταία 17 χρόνια!

Στο 13′ το 31′ και το 38′ ο Σαββογλου εκμεταλλεύτηκε τις ασίστ του αρχηγού της ομάδας του και η Ασπίδα έφτασε στο 0-3 στο ημίχρονο. Ο ίδιος παίκτης ήταν ο πρωταγωνιστής στο 0-4 στο 49′ ενώ το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 70′ ο Κούπας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης (Τζιβαρτζίδης – Σαββόγλου) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Κίρτζαλη Εράι, Μποασή Σαμπρή, Μπάτζιος, Καδρής Χουσεΐν, Μπάρε Χ., Χριστόβ, Πετρόβ, Ευθυμιάδης (55′ Καμπούρ Ε.), Καβάζ Μεμέταλη Χ., Χατζηχασάνογλου Εγιούπ (22′ Κιοσέ Μ.), Χότσκα Τουγκάι.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Χατζηγεωργίου (46′ Κασάμπαλης), Σαμαράς, Ζώτος, Νικολούδης (46′ Νταμπανλής), Μερακλής, Χατζηπαπάς, Κυριαζίδης, Δογανίδης (51′ Κωτίδης), Χριστοφορίδης (62′ Κούπας), Παπαδόπουλος, Σαββόγλου.

Σχετικά άρθρα