ΜΕΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ: Με γκολ του Πιστικού αγκαλιά με την 1η θέση η Ξάνθη (pics)

ΞΑΝΘΗ Sport – Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ – ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ!

Ένα γκολ του Πιστικού στο β’ μέρος για την Μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Παίδων της Ξάνθης ήταν αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Καβάλας. Η ομάδα του Τόλη Κουτρουλού μετά από ένα μοιρασμένο α’ μέρος, έκανε τη διαφορά στην επανάληψη με την εμφάνισή της και το γκολ του αρχηγού Βασίλη Πιστικού και ταυτόχρονα είναι αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο άλλο παιχνίδι, ο Έβρος πέρασε νικηφόρα από την Θράκη και πλέον οι ξανθιώτες με νίκη επί της αδύναμης Θράκης την τελευταία αγωνιστική περνούν σαν πρώτοι στην επόμενη φάση!  Στο άλλο παιχνίδι της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής που αναμένεται να οριστεί, η η Καβάλα υποδέχεται τον Έβρο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (5η Αγωνιστική)

  1. ΞΑΝΘΗ 12 (16-4)
  2. ΕΒΡΟΣ 12 (13-7)
  3. ΚΑΒΑΛΑ 6 (13-8)
  4. ΘΡΑΚΗ 0 (7-30)

Το πρώτο μακρινό σουτ του αγώνα ήταν από τον αρχηγό της ΕΠΣ Καβάλας, τον Κώστα Παπαδόπουλο το οποίο δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα Βασίλη Γούλα. Η Ξάνθη ξεκίνησε δυνατά πάντως την αναμέτρηση έχοντας δύο καλές στιγμές με τον Βασίλη Πιστικό. Ο επιθετικός και αρχηγός των γηπεδούχων στην πρώτη νικήθηκε από τον Γιώργο Ταξίδη στο τετ α τετ από πλάγια θέση ενώ δεν είχε ευτυχή κατάληξη και η δεύτερη προσπάθειά του λίγο αργότερα. Σε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 28′ με τον Νίκο Μεσίνη.

Στην επανάληψη η ξανθιώτικη ομάδα, παρουσιάστηκε καλύτερη και κατάφερε να ανοίξει το σκορ, αφού πρώτα στο 39′ προειδοποίησε με το τετ α τετ του Χατζή Μεμίς και το φαλτσαριστό σουτ του που πέρασε λίγο άουτ. Δράστης του 1-0 ήταν ο Βασίλης Πιστικός 41′ που έβαλε μπροστά την ΕΠΣ Ξάνθης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αντώνης Σιαμανής (Παστιάδης – Οικονομίδης) της ΕΠΣ Δράμας.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γούλας, Βαρσάμης, Νικολόπουλος, Σιεχ, Καδή, Ματζαρίδης (67′ Παπαδόπουλος), Μπογιατζόπουλος (41′ Γουναρίδης), Χαλκίδης, Πιστικός, Χατζή Μεμίς (67′ Τσολάρι), Τυριάκης (46′ Ντελή Χασάν).

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ταξίδης, Κογκαλίδης, Κοπανάκης, Ζαχαρης, Μερντάνη (41′ Τίτης), Παπαδόπουλος, Δερμιτζάκης (36′ Βυζικίδης), Σιδηρόπουλος (45′ Κουκμάς), Αγοραστός (55′ Κωνσταντίνου), Δεληγιαννίδης, Μεσίνης.

Σχετικά άρθρα