Αφιέρωμα στη Β! ΕΠΣ: Ενδιαφέροντα στοιχεία για έξι ομάδες

Στις θέσεις 7 και 8 του βαθμολογικού πίνακα της Β! ΕΠΣ βρίσκονται Αναγέννηση Π. Χρύσας και ΑΠΟΞ έχοντας από 3 νίκες, 3 ισοπαλίες, ενώ πιο κάτω είναι το «πακέτο» Αετού Γοργόνας και Κεραυνού Π. Κατραμίου με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες.

Η ΑΠΟΞ έχει για πρώτους σκόρερς τους Δημήτρη Παπαδόπουλο, Γιώργο Σερνισλίδη με 2 γκολ, η Αναγέννηση τον Κουλάογλου Μεχμέτ με 3 γκολ και τον Μίλε Ντεγιάνγκ με 2, ο Αετός Γοργόνας τους Κιουλλιού Σεζγκίν, Κιουλλιού Ονούρ με 3 γκολ και ο Κεραυνός Π. Κατραμίου τους Βασίλη Σιμιντηρίδη, Τζελάλ Μπουλούτ και Φεϊμή Ιλκέρ με 2. Στην ΑΠΟΞ ο τερματοφύλακας Πρόδρομος Πολυμερίδης έχει το απόλυτο των συμμετοχών, στον Αετό Γοργόνας ο Μποζ Ουμούτ με τον Χάϊτα Οζχάν, στον Κεραυνό Π. Κατραμίου ο Πασχάλης Σιμιντηρίδης, ενώ στην Αναγέννηση Π. Χρύσας οι Ρασήμογλου Τζελάλ, Κουλάογλου Μεχμέτ έχουν παίξει σε όλα τα παιχνίδια χωρίς όμως να έχουν το απόλυτο συμμετοχών.

 

Η Δόξα Μυρωδάτου έχει κι αυτή 3 νίκες, 1 ισοπαλία, αλλά 7 ήττες, γιατί έχει παίξει την τελευταία αγ. Σκοράρει δύσκολα έχοντας πετύχει συνολικά 9 γκολ με τον Ιωσήφ Μπουδράκη να είναι πρώτος με 2 γκολ και ακολουθούν άλλοι επτά ποδοσφαιριστές με 1. Ο Δημήτρης Κυριακού, ο Σαλή Νεντήμ και ο Γιάννης Τσιλιγκαρίδης είναι οι παίκτες που έχουν παίξει σε όλα τα παιχνίδια.

 

Τέλος η Δόξα Σταυρούπολης έχει πετύχει τις λιγότερες νίκες στο πρωτάθλημα, δύο, έχει 8 ήττες, ενώ έχει φέρει και 1 ισοπαλία. Έχει σκοράρει μόλις 5 φορές και τις δύο από αυτές στο φινάλε του πρώτου γύρου στο 2-1 επί της Σμίνθης. Θωμαϊδης, Παναγιώτογλου, Συμεωνίδης, Κοντοστάθης και Μωϋσιάδης είναι οι παίκτες που έχουν σκοράρει από 1 φορά, ενώ ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Καραπάνος είναι αυτός που κρατάει το απόλυτο συμμετοχών αγωνιζόμενος και στα 11 παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Σχετικά άρθρα