Αφιέρωμα στην Β! ΕΠΣ: Ατρόμητος και Σμίνθη των… άκρων

Συνεχίζουμε την σύντομη αλλά περιεκτική αναδρομή μας στις ομάδες της Β! ΕΠΣ Ξάνθης και σήμερα σειρά έχουν Σμίνθη και Ατρόμητος Χρύσας. Δύο ομάδες που είναι των… άκρων καθώς έχουν πετύχει από 5 νίκες, έχουν γνωρίσει ισάριθμες φορές την ήττα, ενώ το μεταξύ τους παιχνίδι έχει τελειώσει ισόπαλο!

Η Σμίνθη αποτελεί φέτος την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, όχι μόνο γιατί βρίσκεται στην 5η θέση, αλλά και γιατί στα περισσότερα παιχνίδια έχει παίξει όμορφο ποδόσφαιρο. Κορυφαία σε σκορ νίκη ήταν το 7-1 σε βάρος της Δόξας Μυρωδάτου, ενώ έχει για πρώτο σκόρερ τον Μπουδούρ Χασάν με 6 γκολ. Ο τερματοφύλακας Μπουρμπούν Χουσεϊν έχει το απόλυτο συμμετοχών, ο Σαλήογλου Ντοουκάν το έχει αγγίξει, ενώ βασικότατοι παίκτες θεωρούνται και οι Κιουρτ Ακήν, Σαλήογλου Τζεμαλεντήν, Μπουρμπούν Χασάν, Εκίζ Οζχάν, Σαλήογλου Τζεϊχζάν και Χότσικα Γιαβούς.

Ο Ατρόμητος Χρύσας παίρνει γκολ από λιγοστούς παίκτες, αφού έχουν βρει δίχτυα μόλις 5 στον αριθμό με τον Απόστολο Χατζηβασιλείου να έχει 5 τέρματα και τον Γιώργο Δημόπουλο 4. Δεν υπάρχει παίκτης με το απόλυτο συμμετοχών με τον Πέτρο Πετρίτση να έχει χάσει μόλις 8 λεπτά στην 1η αγ. και είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Σταθερές αξίες για την ομάδα της Χρύσας αποτελούν και οι Νίκος Λαζαρίδης, Ι. Μαντάρας, Γιώργος Φιλιππίδης, Απόστολος Χατζηβασιλείου, Γιώργος Δημόπουλος, Σάββας Μαρκογλάν.

Σχετικά άρθρα