Αφιέρωμα στην Α! ΕΠΣ: Φαβορί η Αναγέννηση

Το πρωτάθλημα της Α! τοπικής κατ. βρίσκεται σε… αδράνεια και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσει και πάλι στα μέσα Ιανουαρίου! Από το 2018 οι ομάδες άφησαν τα… διαπιστευτήριά τους, για το τι θα κάνουν, εκεί κάπου στον Μάιο, όταν και θα πέσει η αυλαία της μεγάλης κατηγορίας.

Προς το παρόν το σούπερ φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου είναι η Αναγέννηση Θαλασσιάς που ναι μεν εδώ και αρκετά χρόνια είναι από τις πλέον σταθερές ομάδες, αλλά ποτέ δεν… ήπιε νερό τις αρκετές φορές που βρέθηκε στη… βρύση.

Φέτος όμως, η ομάδα του Τάσου Κελλίδη άλλαξε διαθέσεις και από τον περσινό μετριότατο πρώτο γύρο έχει περάσει στο σπάσιμο όλων των δικών της προσωπικών ρεκόρ. Αρκεί να θυμίσουμε ότι στις 12 πρώτες αγωνιστικές στο περσινό πρωτάθλημα είχε χάσει τρεις φορές και είχε φέρει μία ισοπαλία ενώ κατά κανόνα παραβιαζόταν η εστία της. Φέτος όμως, έχει 11 νίκες και μόλις μία ισοπαλία, ενώ διαθέτει την κορυφαία επίθεση με 42 γκολ και την κορυφαία άμυνα δεχόμενη μόλις 3 γκολ. Με το +6 από τον δεύτερο Ηρακλή προβάλει ως το ακλόνητο φαβορί για την πρώτη κατάκτηση τίτλου στην ιστορία της.

Ο Γιάννης Καζάκης με 9 γκολ, ο Κώστας Κουτίνης με 6, ο Βαλάντης Δελητζόγλου με 5 και οι Νίκος Κελλίδης, Πέτρος Πεντεζίδης με 4 είναι οι πρώτοι σκόρερς, για μια ομάδα που έβγαλε τα μεγαλύτερα σκορ στο 8-0 επί του Ερμή και στο 0-6 επί της ΑΕ Ξάνθης.

Σχετικά άρθρα