Να μην τριτώσει η… αναβολή!

Τρεις αγώνες την έχουμε αύριο Τετάρτη για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Σε Δ.Α.Κ., Ν. Ζυγό και Εχίνο η αγωνιστική δράση με τα παρακάτω παιχνίδια:

  • 14:30: Ασπίδα Ξάνθης – Απόλλων Ξάνθης
  • 15:00: Ηρακλής Ν. Ζυγού – Ορφέας Puma Ξάνθης
  • 15:00: Εχίνος Σπορ – Κεσσάνη Ερασμίου

Μπορεί η διοργανώτρια αρχή να ήθελε να κάνει τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου
τμηματικά και κάθε Τετάρτη να γίνονται δύο αναμετρήσεις, αλλά η κακοκαιρία την υποχρέωσε να αλλάξει την απόφασή της. Έτσι μετά την αναβολή των αγώνων δύο φορές, λόγω καιρικών συνθηκών, όχι μόνο δεν μάθαμε τις δύο πρώτες ομάδες που θα βρεθούν στην ημιτελική φάση, αλλά την Τετάρτη πλέον, θα γνωρίζουμε την πρώτη ομάδα, γιατί τις άλλες τρεις – πάντα καιρού επιτρέποντος – θα τις γνωρίζουμε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου.

Σε τρία γήπεδα λοιπόν θα “χτυπήσει” η καρδιά του κυπέλλου. Σε ένα από αυτά, στο ΔΑΚ, η Ασπίδα Ξάνθης θέλει να  υπερασπιστεί το 2-3 με το οποίο κέρδισε τον Απόλλωνα Ξάνθης και η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά να είναι η πρώτη που θα περάσει στην τετράδα με στόχο να προχωρήσει ακόμη πιο πολύ και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις του πρωταθλήματος. Η συνάντηση θα ξεκινήσεις στις 14.30 λόγω του ότι υπάρχει πιθανότητα να οδηγηθεί στην παράταση.

Αντίθετα τα άλλα δύο παιχνίδια, σε Ν. Ζυγό και Εχίνο, θα ξεκινήσουν μισή ώρα αργότερα, στις
15.00, αφού είναι τα πρώτα και θα ολοκληρωθούν σίγουρα στο 90’. Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Ορφέα Ξάνθης και ο Εχίνος Σπορ την Κεσσάνη Ερασμίου.

Την μεθεπόμενη Τετάρτη 12 Αυγούστου, πέρα από τους αγώνες ρεβάνς των δύο τελευταίων παιχνιδιών θα έχουμε και την αναμέτρηση του Άρη Αβάτου με την Αναγέννηση Θαλασσιάς στο γήπεδο των Κιμμερίων με την ομάδα του Γιώργου Μαραντά να έχει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-2
στην πρώτη αναμέτρηση.

Σχετικά άρθρα