Με διπλό χαρακτήρα η εκδήλωση του Άρη Πετεινού

Την Τετάρτη (5/12) και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στο «Π» των Καπναποθηκών, ο Άρης Πετεινού διοργανώνει μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση με διπλό χαρακτήρα.
Η Ακαδημία του Άρη Πετεινού θα συνεισφέρει στο φιλανθρωπικό έργο των πωλήσεων του βιβλίου «Δύο Διαφορετικές Μέρες», προμηθεύοντας όλα τα παιδιά της με το ξεχωριστό αυτό βιβλίο. Παράλληλα, θα αναδειχθεί πολύπλευρα το θέμα του εκφοβισμού, αλλά και ο εθισμός στο διαδίκτυο. Άλλη μία θετικότατη κίνηση και μία ευχάριστη έκπληξη από την Διοίκηση του Φίλιππου Παραστατίδη. Ο Μορφωτικός και Αθλητικός Σύλλογος «ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ» με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του κ. Τάσου Κωνσταντινίδη «Δύο ∆ιαφορετικές Μέρες», διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:

  • Σχολικός και Διαδικτυακός Εκφοβισμός

Εντοπισμός και Τρόποι αντιμετώπισης

  • Εθισμός στο Διαδίκτυο

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στο «Π» των Καπναποθηκών. Εισηγητές θα είναι οι: Νεκτάριος Ορφανίδης (Αστυνομικός Υποδ\ντής, Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης), Παπαδόπουλος Θεμιστοκλής (Ψυχολόγος), Διούδη Παγώνα (Ψυχολόγος Κέντρου Πρόληψης «ΕΚΦΡΑΣΗ»).

Σχετικά άρθρα