Αφιέρωμα στη Β! ΕΠΣ: Το ρεκόρ της Ελπίδας και ο εντυπωσιακός Αετός Τοξοτών

Ελπίδα Γενισέας και Αετός Τοξοτών, αν και δεν ολοκλήρωσαν τον Α’ γύρο, είναι στις δύο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος της Β! κατ. με την ομάδα του Χρήστου Νεοφυτίδη να έχει αγκαλιάσει για τα καλά το πρωτάθλημα και ουσιαστικά να κερδίζει… από τώρα ό,τι έχασε πέρυσι στο μπαράζ με τον Απόλλωνα Διομηδείας, δηλαδή την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Για μια Ελπίδα που έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ, από τον Βασίλη Θάνο, του Αετού Τοξοτών, στην 1η αγ. του πρωταθλήματος, η ΑΠΟΞ ήταν η μόνη ομάδα που της έκοψε βαθμούς στη λευκή ισοπαλία της 2ης αγ. και από ’κει και πέρα μετράει μόνο νίκες χωρίς φυσικά να δεχθεί γκολ! Για μια ομάδα που έχει για πρώτο σκόρερ τον Κυριάκο Καραπαζαρλή με 6 γκολ και ακολουθεί ο Εμίνογλου Εμίν με 3 σε ένα σύνολο 10 παικτών που βρήκαν τα αντίπαλα δίχτυα.

Οι παίκτες που κατά κύριο λόγο έχουν φέρει την ομάδα στην κορυφή είναι οι Σταύρος Καΐκης, Διονύσης Παπαδόπουλος, Θανάσης Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Δανδανόπουλος, Εμίνογλου Εμίν, Ντουμπάν Τουράν, Κυριάκος Καραπαζαρλής, Γιώργος Λεσκόφτσης, Ρουστέμογλου Ντ., Χρήστος Λαρίσης, Θόδωρος Θεοδωρίδης και Στέφανος Κανδυλίδης.

Ο Αετός Τοξοτών με πρώτο σκόρερ τον Ανέστη Αγγελάκη, που έχει πετύχει 10 γκολ, διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 22 γκολ έχοντας πετύχει το απόλυτο στην έδρα του στα πέντε παιχνίδια που έδωσε, αλλά μακριά από αυτήν αντιμετωπίζει προβλήματα έχοντας 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Ο Ανδρέας Ξενιτίδης, τεχνικός της ομάδας, έχει χρησιμοποιήσει κυρίως τους Μίλτο και Γιώργο Καραπαντζίδη, Αντώνη Μακράκη, Ανέστη Αγγελάκη (έχουν το απόλυτο), Γιώργο Ταχτσίδη, Γιώργο Γέρνα, Σίμο Αναστασιάδη, Βασίλη Πρίντζο, Α. Αναστασουλάκη, Τάσο Σαββίδη, Ιορδάνη Μαρκόπουλο, ενώ μέχρι την 6η αγ. το απόλυτο είχε ο Στέφανος Καουσλίδης.

Σχετικά άρθρα