Αφιέρωμα στην Α! ΕΠΣ: Η “καυτή” τετράδα (Κεσσάνη, Απόλλων Δ., Ερμής και ΑΕΞ)

Η Κεσσάνη Ερασμίου, ο Απόλλων Διομηδείας (και οι δύο ομάδες άλλαξαν προπονητή), ο Ερμής Μάνδρας και η ΑΕ Ξάνθης είναι αυτή τη στιγμή σε δύσκολη θέση και να αποτελούν την “καυτή” τετράδα του πρωταθλήματος που βρίσκεται στα χαμηλά της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γ. Γκούρτσα όμως, έχει κάνει τελευταία το δικό της μικρό come back και να έχει διψήφιο αριθμό πόντων.

Οι παίκτες της Κεσσάνης έχουν για πρώτο σκόρερ τον Μιχάλη Κιαχίδη με 3 γκολ, ενώ ο Παναγιώτης Γιαννακούδης και Εμίνογλου Ερντεμίρ έχουν από 2.

Ο Απόλλων Διομήδειας του Γιώργου Σουπιάδη πλέον, έχει για πρώτο σκόρερ τον Πασχάλη Νικάκη με 5 γκολ και μαζί με τον Ηρακλή Ν. Ζυγού είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν καμία ισοπαλία στο πρωτάθλημα, αλλά ταυτόχρονα έχει κι ένα αρνητικό ρεκόρ. Σε έξι αγώνες στην έδρα της μετράει ισάριθμες ήττες!

Μικρά τα εντός έδρας ποσοστά και για τον Ερμή με 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες για μια ομάδα που έχει για πρώτο σκόρερ τον Σογκάνι με 5 γκολ (έχει το απόλυτο συμμετοχών) και δεύτερος ο Τάσος Καρακάσης με 3.

Άλλη μια δύσκολη χρονιά για την ΑΕ Ξάνθη που βρίσκεται στα πολύ χαμηλά έχοντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 8 ήττες. Η νεανική ομάδα που για μεγάλο διάστημα έψαχνε την μόνιμη έδρα τελικά τη βρήκε στα Κιμμέρια δείχνει τελευταία μια σχετική σταθερότητα και αν μη τι άλλο αυτό είναι κάτι το αισιόδοξο για την ίδια. Ο Μάνος Χαραλαμπίδης έχει πετύχει τα 7 από τα 11 γκολ που έχει σημειώσει η ομάδα μια και τα 3 από τα συνολικά 14 είναι στο α.α. «παιχνίδι» με τον Αστέρα Μαγικού.

Σχετικά άρθρα