“Ανοιχτοί λογαριασμοί” για Ηρακλή και Ορφέα!

Με το εντυπωσιακό και χορταστικό 3-3 ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση του ζευγαριού Ηρακλή Ν. Ζυγού – Ορφέα Ξάνθης στα προημιτελικά. Οι δύο ομάδες μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των αρκετών φιλάθλων, αναδείχθηκαν ισόπαλοι σε έναν αγώνα με ανατροπή, γκολ στις καθυστερήσεις, φάσεις και δοκάρια.

Στο 6′ ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ όταν μετά την πάσα με τακουνάκι του Χασιώτη στον Κωφίδη, ο τελευταίος με σουτ, νίκησε και την προσπάθεια του Ρούφου κάνοντας το 1-0 ενώ στο 27′ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0. Ο Χασιώτης με κάθετη πάσα βρήκε τον Ξουπλίδη που σκόραρε για δεύτερη φορά για τους γηπεδούχους. Ο παίκτης του Ηρακλή λίγο νωρίτερα είχε περάσει στο παιχνίδι καθώς ο Τσάνι δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Στο 37′ ο Ορφέας Ξάνθης μείωσε το σκορ με την κεφαλιά Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού με το 2-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο 69′ μετά από φάουλ του Καραγκιόζη Ι. η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά με κεφαλιά ο Τζαμπάζ Χαλήλ έκανε το 2-2. Στο 80′ ανατροπή του Πασχαλάκη και πέναλτι για τον Ορφέα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για την φάση. Ο Ι. Καραγκιόζης το εκτέλεσε κάνοντας το 2-3 ενώ λίγο πριν το φινάλε, στις καθυστερήσεις, Κωφίδης και Χασιώτης συνεργάστηκαν και ο τελευταίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-3, αφήνοντας “ανοιχτούς λογαριασμούς” για τον επαναληπτικό.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουντζής (Τζιβαρτζίδης – Σπάρταλης) της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ: Ακτενίζογλου, Τενεκές, Τηλαβερίδης, Τιφτίκης (60′ λ. τρ. Τσιλιακίδης – 1η συμμετοχή), Μαλκότς Ο., Παπαδόπουλος (56′ Τσακιράκης), Τσούλφας (70′ Φραγκούλης), Αρκούδας, Τσάνι (15′ λ. τρ. Ξουπλίδης), Χασιώτης, Κωφίδης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ, Χατζηπαπάς (46′ Ξαντινίδης), Χασάνογλου, Ζυγκολάρης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Χαλήλ Ιμπράμ, Λαζαρίδης (46′ Πασχαλάκης), Καραγκιόζης Ι., Μουμίνογλου Τουγιάλ (46′ Χιντ Ιμέρ).

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook.

 

 

Σχετικά άρθρα