ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ: Πρόκριση στο… 120′ για τον Εχίνο!

Το… καλύτερο “ζευγάρι” ήταν τελικά αυτό της Κεσσάνης Ερασμίου με τον Εχίνο Σπορ στην προημιτελική φάση. Ήταν το μοναδικό που χρειάστηκε περισσότερο από αυτόν της κανονικής διάρκειας (90′), αφού οι γηπεδούχοι βρήκαν την δύναμη να ισοφαρίσουν το 2-0 του πρώτου αγώνα στον Εχίνο, χάνοντας μάλιστα και μεγάλη ευκαιρία για την σούπερ ανατροπή με το δοκάρι του Κιαχίδη στο 88′. Μία ανατροπή που την πέτυχε στην παράταση αλλά στο τέλος “μίλησε” ο Ηλίας Μιχαηλίδης που διαμόρφωσε το τελικό 3-1 δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του!

Στο 22′ ο Βελή Ογλού Μπερκάν με σουτ έκανε το 1-0 και με τον ίδιο τρόπο στο 70′ ο Γκασπαριάν πέτυχε το 2-0, αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι. Στην παράταση στο 117′ ο Σαμπανίδης έκανε το 3-0 αλλά στο 120′ ο Μιχαηλίδης του Εχίνου Σπορ που νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή, έκανε το τελικό 3-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τάσος Σουρουτζίδης (Σπάρταλης – Ιωαννίδης Μ.) που απέβαλλε με 2η κίτρινη στο 100′ τον Πουρναράκη.

ΚΕΣΣΑΝΗ ΕΡΑΣΜΙΟΥ: Σανικιώτης, Σαμπανίδης, Κλειτσιώτης, Πουρναράκης, Γούλας Χρ., Γούλας Ε. (82′ Αποστολίδης Χρ.), Βελή Ογλού Μπερκάντ (68′ Αποστολίδης), Τζιρίδης, Γκασπαριάν, Σαρήφογλου Ερκάν (45′ Κιαχίδης Μ.), Θωμόγλου.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Αμούτσκα, Αχμετσίκ Ερδίν, Κουράκ Ερκάν, Μπάτζιος, Μαρίνοβ, Ιντζέ Καρά Φικρή, Πετρόβ, Κιοσέ Μελήχ, Χατζηνίκος, Χατζηχασάνογλου Εγιούπ (45′ Μιχαηλίδης Ηλ.), Καμπούρ Εμρέ (45′ Ντελή Χουσεΐν Εμβέρ)

Σχετικά άρθρα