ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ: Αναγέννηση – Άρης Αβάτου 1-2 (pics)

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού έκανε ο Άρης Αβάτου. Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά, με τον προπονητή της ομάδας να βρίσκεται έξω από τον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να πάρει σκορ πρόκρισης απέναντι στη μαχητική Αναγέννηση. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κοτόπουλο στο 13′, είχαν χαμένο πέναλτι στη συνέχεια και στο τέλος από τα 11 βήματα με τον Γκέκα έκαναν το 0-2 πριν γίνει με αυτογκόλ στο 89′ το 1-2. Αρκετά καλό το παιχνίδι, με τον Άρη να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και την Αναγέννηση να παρουσιάζεται ανταγωνιστική, παρά τις απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει ο Τάσος Κελίδης.

Στο 13′ ο Κρασώνης από δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Κοτόπουλος σε πρώτο χρόνο με σουτ έκανε το 0-1. Στο 15′ πέναλτι κέρδισε ο Σαρηγιαννίδης από τον τερματοφύλακα, αλλά στην εκτέλεσή του ο Δόντσος “σημάδεψε” το οριζόντιο δοκάρι με την μπάλα να περνά άουτ στη συνέχεια. Στο 21′ το σουτ οτυ Σαρηγιαννίδη απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ρούσσος, όπως το ίδιο έκανε και στη νέο σουτ του Κοτόπουλου στο 24′. Στο 50′ νέα απόκρουση του Ρούσσου στο σουτ του Σαρηγιαννίδη και στο 75′ το νέο σουτ του τελευταίου πέρασε λίγο άουτ. Στο 80′ ανατράπηκε ο Δόντσος από τον Μουζαφέρ και το νέο πέναλτι εκτέλεσε ο Γκέκας κάνοντας το 0-2. Στο 89′ ο Στ. Τουργαΐδης έκανε τη σέντρα από δεξιά και στην προσπάθειά του να αποκρούσει ο Παπαδιώτης έκανε το 1-2 αφού η μπάλα βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Γκράνας (Χρυσέλης – Σπάρταλης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Ρούσσος, Μουζαφέρογλου Μουζαφέρ, Κιαχίδης, Κοντομιχάλης (56′ Πεντεζίδης), Σαρηγιαννίδης, Τουργαΐδης Κ., Τουργαΐδης Στ., Κουτίνης (82′ Ισά Ογλού), Δελητζόγλου (76′ Σαλή Ογλού), Κουτσομιχάλης (66′ Κελίδης Ν.), Σταύρου.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αθανασίου, Κούτρας (61′ Καλογιάννης), Ψεμματάς, Μίλλερ, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Ζωσιμίδης, Σαρηγιαννίδης, Κοτόπουλος (74′ Γκέκας), Κρασώνης (61′ Μελισσόπουλος 68′ λ.τρ. Αλή Ογλού Γκιουνγκιόρ).

 

Σχετικά άρθρα