ΝΕΟΙ: Ισόπαλοι στην πρεμιέρα Ξάνθη και Έβρος

Σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων Κ-16, η ΕΠΣ Ξάνθης αναδείχθηκε ισόπαλη με την αντίστοιχη ομάδα του Έβρου το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ενωσιακό γήπεδο. Η αναμέτρηση είχε καλές στιγμές, διακύμανση στο σκορ και ανατροπή με το τελικό 2-2 να διαμορφώνεται στο δεύτερο ημίχρονο. Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων τα έδωσαν όλα για τη νίκη και στα 80 λεπτά της αναμέτρησης με τον Περτσανίδη να κάνει το 1-0, τον Μαυροκέφαλο να ισοφαρίζει σε 1-1, τον Δαρελά να κάνει το 1-2 και τον Αραμπατζή να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Καβάλα πέρασε με 1-3 από την Θράκη.

Στο 8′ ο Χρήστος Μαρκοσιάν απείλησε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο τερματοφύλακας έπεσε στη δεξιά του γωνία διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 13′ όμως, το σκορ άνοιξε για την Ξάνθη που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Το 1-0 σημειώθηκε από τον Χρήστο Περτσανίδη (φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς) που έκλεψε την μπάλα από αμυντικό και τερματοφύλακα και με πλασέ σε κενή εστία έδωσε το προβάδισμα για την Ξάνθη. Στο 27′ ο Έβρος κατάφερε να ισοφαρίσει στην πρώτη του καλή στιγμή με τον Τάσο Μαυροκέφαλο να κάνει το 1-1. Στο β’ μέρος, στο 53′ με φάουλ ο Δαρέλας έκανε το 1-2 αλλά στο 60′ ο Αραμπατζής με φάουλ κι αυτός, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος (Οικονομίδης – Κοτανίδου) της ΕΠΣ Δράμας.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ (Νέοι): Ομέρογλου Χικμέτ Τζαν, Καλαϊτζής, Ευθυμιάδης, Κούτσογλου, Γκριγκοριάν, Μπαργκάν Τζουνέιτ, Βαφειάδης (56′ Ξιμιτίδης), Φραγκόπουλος (56′ Αμανατίδης), Πετρσανίδης, Μαρκοσιάν (25′ λ.τρ. Φαμή Ογλού Άιμπεργκ, 65′ Καραγκιόζης), Αραμπατζής.

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ (Νέοι): Χρηστούδης, Χουσίδης (78′ Παπαναστασίου), Παπαδάκης, Θέμελης, Πατσιώρας, Μαυροκέφαλος Αν., Μωραΐτης (55′ Μεσιτίδης), Λασκαρίδης (55′ Καστρινός), Μαυροκέφαλος Μ. (68′ Σπυρολλάρης), Δαρελας, Αλεξιάδης.

Σχετικά άρθρα