Ασπίδα-Λεύκιππος 54-64: Το τρίτο “ημίχρονο”!

  • Φιλική αναμέτρηση σήμερα στο “Χριστίνα Χριστοδούλου” για Ασπίδα και Λεύκιππο στο προτελευταίο τεστ των δύο ξανθιώτικων ομάδων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στις 14/10, με νικητή τον Λεύκιππο με 64-54. Η ομάδα του Σωτήρη Κοκκινόπουλου θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή για να παίξει με τον ΓΑΣ ενώ αυτή του Γιάννη Στεφανίδη θα αντιμετωπίσει σε διπλό προπονητικού χαρακτήρα την εφηβική ομάδα του συλλόγου.
  • Πριν την έναρξη του αγώνα Σωτήρης Κοκκινόπουλος και Γιάννης Στεφανίδης είχαν συνομιλία αρκετών λεπτών συζητώντας τα της προετοιμασίας των δύο ομάδων, τα νέα του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και τον “δρόμο” για την τελική ευθεία.
  • Απουσίες για τον Λεύκιππο, καθώς 5 αθλητές δεν ήταν παρόντες, λόγω διάφορων προβλημάτων: Χρήστου, Δάτσης, Στασινόπουλος, Σταματέλος, Βάκρινος, έλειπαν από τους φιλοξενούμενος και ο Αναστασιάδης από τους γηπεδούχους.
  • “Μάχη” στους “αιθέρες” για Απόστολο Κουτσογιάννη και Γιώργο Παλλάκη, με τους δύο σέντερ να είναι οι πρώτοι σκόρερς των ομάδων τους με 20 πόντους έκαστος αλλά και 18 ριμπάουντς για τον Παλλάκη και 14 για τον Κουτσογιάννη,
  • Μαζί παρακολούθησαν το παιχνίδι οι Ασπιδαίοι Ραφτόπουλος, Παπατσαρούχας, Ντέμης και Ηλίας Χατζηευφραιμίδης, Παπαδάκης, Καλτσογιάννης, Βασιλειάδης, ενώ η παρέα του Λεύκιππου αποτελούνταν από τους Σοφία, Ζάρα, Τσιρχόγλου, Αποστολίδη, Ερμείδη, Κούτρα. Αχώριστοι όπως πάντα οι Γιάννης Κουτσογιάννης-Δημήτρης Στεφανίδης, ενώ παρέα είδαν το παιχνίδι ο πρόεδρος των Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Ξάνθης Χρίστος Βαρδικελδόγλου με τον προπονητή της ΑΕ Κομοτηνής, Νίκο Παπαδόπουλο.
  • Παρόντες στο γήπεδο και οι πρώην προπονητές του Λεύκιππου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος και Νίκος Μουρβάκης που είδαν το παιχνίδι μαζί με τον κόουτς του Άθλου, Άλκη Αποστόλου, ενώ δίπλα τους ήταν και οι Γιώργος Στεφανίδης των Κατασκηνωτών και Σταύρος Παπατζέλος των Αιμοδοτών. Παρών και ο Γιώργος Κωτάκης από την παιδική ομάδα της Ασπίδας.
  • Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” η παιδικοεφηβική ομάδα του Λεύκιππου έπαιξε διπλό προπονητικού χαρακτήρα με τους Παλαίμαχους Καλαθοσφαιριστές Ξάνθης.
  • Η ΧΑΝΘ όπως φαίνεται “αποχαιρετά” την Γ’ Εθνική και θα παίζει στην Β’ αφήνοντας κενή μια θέση στους αντιπάλους της Ασπίδας και του Λεύκιππου, μια θέση που αναμένεται να καλύψει ο Γ.Σ. Μακαμπή Θεσσαλονίκης.
  • Επιστροφή στην Ασπίδα για ένα πρώην μέλος των τμημάτων υποδομής. Ο Κώστας Καργίδης θα φοιτά πλέον στην Πολυτεχνική Σχολή της Ξάνθης και επέστρεψε στην ομάδα που ξεκίνησε την μπασκετική του διαδρομή.

Σχετικά άρθρα