Η συνέντευξη τύπου μετά το Λεύκιππος-Αστέρας Σίνδου

Οι δηλώσεις προπονητών και παικτών μετά τον αγώνα του Λεύκιππου με τον Αστέρα Σίνδου.

Γιώργος Μπαλογιάννης:”Η νίκη του Λεύκιππου ήταν δίκαιη σήμερα. Εμείς παρουσιάσαμε μια εικόνα όχι καλή σύμφωνα με τις δυαντότητές μας. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά ακόμη και η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε μια καμπή. Είμαι σίγουρος ότι θα επανέρθουμε όμως. Με αφοσίωση στις προπονήσεις και την ανάλογη θέληση το μέλλον μας θα είναι καλύτερο. Συγχαρητήρια στον Λεύκιππο, εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και να βρίσκονται γεροί στα γήπεδα. Η ομάδα της Ξάνθης σήμερα συνδύασε την ουσία με το θέαμα.”

Κυριάκος Καλαϊτζίδης: “Είμαστε απογοητευμένοι σήμερα, καθώς δεν μας αντιπροσωπεύει η εικόνα που δείξαμε στο γήπεδο. Δεν σκύβουμε όμως το κεφάλι, είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Περιμέναμε κάτι καλύτερο σήμερα, δεν το καταφέραμε, συνεχίζουμε με πολλή δουλειά. Συγχαρητήρια στον Λεύκιππο για την  νίκη του.”

Σωτήρης Κοκκινόπουλος: “Συγχαρητήρια αρχικά στον Αστέρα Σίνδου, μια άκρως νεανική ομάδα που δίνει τον δικό της αγώνα στην Γ’ Εθνική. Οι άνθρωποι της Σίνδου κάνουν μια εξαιρετική δουλειά και τους εύχομαι καλή συνέχεια με υγεία πάνω από όλα. Μετά το 15′ κάναμε πιο επιθετική την άμυνά μας και ανοίξαμε το σκορ. Είμαι βέβαιος ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Ήταν το πρώτο εντός ε΄δρας παιχνίδι μας, ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του και ευχόμαστε αγώνα με αγώνα η προσέλευση να είναι μεγαλύτερη! Περιμένω την επάνοδο των Χρήστου-Βάκρινου για να δουλεύουμε όλοι μαζί, ενώ σήμερα πρέπει να πω ότι είχαμε και μια ατυχία με έναν μικρό τραυματισμό του Στασινόπουλου. Ο Αστέρας Σίνδου έχει πολλές δυνατότητες και του εύχομαι ό,τι καλύτερο για την συνέχεια.”

Νίκος Δώδος: “Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στην Ξάνθη, ένα ςιστορικός αγώνας θα έλεγα. Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη, μετά ιδίως από τον τρόπο που χάσαμε στον Πολύγυρο και μετά το 15′ ανεβήκαμε και παίξαμε καλό μπάσκετ. Είναι αρχή ακόμη, όλες οι ομάδες είναι επηρεασμένς από την προετοιμασία, έχουμε να δώσουμε πολλά πράγματα στο μέλλον. Με την προσθήκη και των απόντων συμπαικτών μου και με την πάροδο του χρόνου θα δείτε έναν πολύ ανταγωνιστικό Λεύκιππο. Συγχαρητήρια στον Αστέρα Σίνδου για την διαχρονική του δουλειά, τους γνωρίζω καλά από την θητεία μου στην Θεσσαλονίκη και στον κ. Μπαλογιάννη. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα.”

ΞΑΝΘΗ Sport – Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Σχετικά άρθρα