ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ιστορική πρόκριση για τον Άρη Αβάτου (pics)

Για πρώτη φορά συμμετείχε στο Κύπελλο Ελλάδος ο Άρης Αβάτου, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του ΑΟΞ φιλοξένησε σε αγώνα νοκ – άουτ τον Εθνικό Κεραμιδίου, ομάδα της ΕΠΣ Πιερίας. Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά επικράτησε με 1-0 κι αυτόματα μπήκε στην αυριανή κλήρωση της Β’ Φάσης του διευρυμένου φέτος, Κυπέλλου Ελλάδος. Τo γκολ για τον νικητή Άρη Αβάτου σημείωσε ο Δόντσος με προβολή στο 70′ ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 42′ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσαουσίδη με 2η κίτρινη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Κακουλίδης (Δημητριάδης – Καραγιάννης) της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΞΑΝΘΗ Sport,
ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Γ! ΕΘΝΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ

ΔΩΡΟ μία Super εκπτωτική προσφορά για σχολικά είδη!

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Μελισσόπουλος Μ., Ψεμματάς, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Ζοσιμίδης, Σαρηγιαννίδης, Κοτόπουλος, Γκέκας, Δόντσος. Αναπληρωματικοί: Σιχλοιμίρης, Βαφειάδης, Παπαδιώτης, Κατσαρέας, Κούτρας, Μελισσόπουλος Ν., Λαζαρίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ: Τσιλεγκερίδης Ε., Τσιλεγκερίδης Κ., Σταλίκας, Τσιλουσίδης, Παπαδόπουλος, Καλαϊτζίδης, Μητράκας, Τουλκερίδης, Κωστόπουλος, Παπαστεργίου, Πάρδαλης. Αναπληρωματικοί: Βαφειάδης, Παππάς, Λιάγκας, Μιχαηλίδης, Ανδρεάκος, Καλαϊτζίδης Τ., Καραμανώλης.

 

Σχετικά άρθρα