Η πρώτη του Λεύκιππου Ξάνθης (pics)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 29 Αυγούστου η έναρξη της προετοιμασίας του Λεύκιππου Ξάνθης στο Κλειστό Γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης”. Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές, πλην Κυριακής, ενώ ήδη έχουν προγραμματιστεί και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια που θα ανακοινωθούν σύντομα από τον κόουτς Κοκκινόπουλο.

Τους παίκτες υποδέχθηκαν εκ μέρους της διοίκησης οι Πέτρος Τσίλογλου, Χρήστος Σοφίας, Τόλης Αποστολίδης, Θανάσης Τσιρχόγλου, οι έφοροι Κώστας Βαζαίος και Δημήτρης Πατσούρας, ενώ παρόντες ήταν ο κόουτς Κοκκινόπουλος και οι συνεργάτες του Νίκος Ρετζέπης, Τάσος Παπαδόπουλος, Γιώργος Κούτρας, Γιώργος Καζάκος.

Στην ομιλία του ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος καλωσόρισε τους αθλητές, τους ευχήθηκε μια πολύ καλή σεζόν με υγεία, ζήτησε συνέπεια, υπευθυνότητα και έθεσε ως στόχο την δημιουργία μιας πολύ καλής ομάδας με πρωταρχικό ζητούμενο το οικογενειακό “κλίμα”. Όπως χαρακτηριστικά είπε: “Σεβόμαστε τους πάντες αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν”.

Ο πρόεδρος Ματθαίος Σαββίδης ήταν απών, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, καθώς βρίσκεται στην Πάτρα όπου πλέον θα φοιτά ο γιος του και αθλητής του συλλόγου, Παναγιώτης Σαββίδης, ο οποίος πέτυχε την είσοδό του στην Ιατρική Σχολή της συγκεκριμένης πόλης.

Παρόντες ήταν οι αθλητές Δώδος, Κουμπάνης, Παλλάκης, Στεργίου, Χατζηαντωνίου, Νταβουλτζόπουλος, Βάκρινος, Πεχλιβανίδης, Σαββίδης, Ρούμογλου, ενώ δικαιολογημένα απόντες οι Κάλφας, Σταματέλος, Κυφωνίδης, Χρήστου.

*Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ από την “πρώτη” του Λεύκιππου Ξάνθης και δηλώσεις του Νίκου Δώδου στην Ξάνθη Sport της Δευτέρας*

Σχετικά άρθρα