Λεύκιππος εναντίον… Λεύκιππου (pics)

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, το φιλικό παιχνίδι του Λεύκιππου Ξάνθης με τους Γονείς-Μέλη του Δ.Σ. του ξανθιώτικου συλλόγου στο Κλειστό Γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης”.

 

Προπονητικό δίδυμο της ανδρικής ομάδας ήταν ο Ματθαίος Σαββίδης και ο Απόστολος Αποστολίδης, ενώ την ομάδα των Γονέων-Μελών του Δ.Σ. κοουτσάρισε η Νεκταρία Παπαδοπούλου.

Το παιχνίδι ήταν… ντέρμπυ με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ, τους Γονείς-Μέλη του Δ.Σ. να παίρνουν ένα προβάδισμα μάλιστα 3 πόντων, αλλά τον Σωτήρη Κοκκινόπουλο να ισοφαρίζει με τρίποντο για την ανδρική ομάδα αλλά τους αντιπάλους να αμφισβητούν… έντονα το καλάθι ως εκπρόθεσμο, “αντιδρώντας” προς τη γραμματεία αλλά και τον διαιτητή της συνάντησης. Το παιχνίδι έληξε με “επεισοδιακό” τρόπο με τον κόουτς Σαββίδη να υποστηρίζει ότι η μόνη ομάδα που θα κέρδιζε τον Λεύκιππο θα ήταν οι “Γονείς” και έτσι με πολλά χαμόγελα ολοκληρώθηκε το φιλικό…

Από αύριο, η ομάδα του Κοκκινόπουλου ξεκινά την μεταβατική περίοδο, με την οποία θα κλείσει η σεζόν και θα γίνει παράλληλα μια μικρή προετοιμασία ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Ανδρών 2018-19.

Σχετικά άρθρα