Κοκκινόπουλος: “Δίκαιη η νίκη μας, άξιος αντίπαλος το Δημοκρίτειο”!

Ο προπονητής του Λεύκιππου, Σωτήρης Κοκκινόπουλος μίλησε λίγο μετά τη λήξη του ημιτελικού της Καβάλας απέναντι στο Δημοκρίτειο και τη νίκη της ομάδας του Λεύκιππου με 72-69, στην ΞΑΝΘΗ Sport.

Αναλυτικά:

“Ήταν μια δίκαιη νίκη που συνδυάζεται όμως για μένα με μια δεδομένη χαρμολύπη. Και αυτό γιατί ενώ ελέγχαμε το παιχνίδι για 35 λεπτά, από εκεί και μετά “χάλασε” το μυαλό μας και δώσαμε δικαίωμα στο Δημοκρίτειο να επιστρέψει. Χωρίς αντίδραση από εμάς, η διαφορά εξανεμίστηκε, ο αντίπαλος βρήκε ρυθμό στα τρίποντα και εκτέλεσε απέναντι στις δικές μας όχι σωστές άμυνες, κάτι που σίγουρα με κάνει προβληματισμένο.

Δεχτήκαμε 32 πόντους σε μια περίοδο, την τελευταία, ενώ είχαμε δεχτεί 37 στις υπόλοιπες τρεις. Ευτυχώς δεν “πληγωθήκαμε” στο τέλος και πλέον συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Κυριακής.

Άξιος αντίπαλος το Δημοκρίτειο και μπράβο του για την όλη προσπάθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Ξάνθης που βρέθηκε δίπλα μας. Σίγουρα η παρουσία του ήταν συγκλονιστική και πολύ καλή για την ψυχολογία μας. Μπορούσαμε όμως να του προσφέρουμε ένα καλύτερο τέλος, λιγότερο αγχωτικό.

Τώρα πλέον κοιτάμε τον τελικό της Κυριακής στην Δράμα με τον αστέρα και ευχόμαστε να έχουμε και πάλι δίπλα μας τους φιλάθλους μας στην “μάχη” για τον τίτλο του πρωταθλητή ΕΚΑΣΑΜΑΘ”!

Σχετικά άρθρα