Λεύκιππος: Ολιγοήμερες διακοπές και την Τρίτη επιστροφή για την τελική ευθεία!

Σε διακοπές βρίσκονται οι παίκτες του Λεύκιππου με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των άγιων ημερών του Πάσχα.

Η επιστροφή στις προπονήσεις αναμένεται την Τρίτη του Πάσχα.

Έχουν απομείνει μόλις 3 παιχνίδια μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος: Με Εθνικό Αλεξανδρούπολης εντός, Αίαντα Κομοτηνής εκτός και Θύελλα Φερών εντός έδρας.

Η ομάδα του Σωτήρη Κοκκινόπουλου έφτασε τους 1.605 πόντους στο πρωτάθλημα (καλύτερη επίθεση), ενώ διαθέτει και την καλύτερη άμυνα με 935. Πρώτος σκόρερ ο Φραντζέσκος Χρήστου με 389 πόντους. Πρώτος ριμπάουντερ ο Θοδωρής Σταμπουλής με 178, πρώτος στις ασίστ ο Ψάλτου με 78.

O πρωτοπόρος του Ανατολικού Ομίλου Λεύκιππος έχει 20 νίκες σε 21 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και 25 νίκες σε 26 συνολικά επίσημα παιχνίδια, καθώς έχει κατακτήσει και το Κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ της σεζόν 2017-18. Στόχος του το 3 στα 3 στη συνέχεια του πρωταθλήματος και αμέσως μετά ένα δυναμικό ξεκίνημα στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, εκ των οποίων θα κριθεί ο πρωταθλητής της σεζόν 2017-18, που θα παίζει από τη νέα περίοδο στην Γ’ Εθνική Ανδρών (4ος όμιλος).

Σχετικά άρθρα