Η φιέστα του Φίλιππου Δροσερού (pics + video)

Το απόγευμα της Μ. Πέμπτης στο γήπεδο του Δροσερού η ομάδα του Φίλιππου πανηγύρισε κι επίσημα την κατάκτηση του τίτλου στην Β2 Κατηγορία. Μετά από 18 αγωνιστικές οι παίκτες του Μάκη Χατζημωυσιάδη συγκέντρωσαν 43 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα και η υπεροχή τους, τους οδήγησε στη νέα… φιέστα. Να αναφέρουμε πως ο Φίλιππος είχε 14 νίκες, 1 ισοπαλία και μία ήττα με τέρματα 55-9. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μαμούτογλου Χαϊρεντίν (10 γκολ) και τον ακολούθησαν οι Ρεφήκογλου Τζεσούρ (6 γκολ), Ρασήμ Οκάν, Σαλή Μαξούμ, Αλή Ογλού Νετζ. (5 γκολ) και Ρετζέπογλου Ντ., Αλή Ογλού Βελατ., Χασάνογλου Ερ. (4 γκολ) σύμφωνα με τη στατιστική της ΞΑΝΘΗ Sport.

Σε ένα απόγευμα ποδοσφαιρικό και γιορτινό λοιπόν παρουσία αρκετών φιλάθλων, ο κυπελλούχος ΕΠΣ Ξάνθης Άρης Αβάτου που την ερχόμενη Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο θεσμό αυτό, πριν την απονομή του Φίλιππου, κέρδισε στο φιλικό μικρής διάρκειας τους πρωταθλητές της Β2 Κατηγορίας με 1-3.

Στη συνέχεια, η Διοίκηση του Χασάνογλου Φερτούν τίμησε ανθρώπους που προσέφεραν στην ομάδα του Φίλιππου και τον οικισμό του Δροσερού, μέσω του αθλητικού σωματείου. Αναμνηστικές πλακέτες υπήρξαν λοιπόν για τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, στον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννη Δαλακούρα, στον πρώην Γραμματέα του Ρεμβιακού Σαφέτογλου Κενάν, στον πρώην Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Πασχάλη Λύρατζη, στον αθλητικογράφο Γιάννη Τσιλιγκιρίδη, στον φροντιστή της ομάδας Αλή Ογλού Σεφιντίν αλλά και στον τερματοφύλακα της ομάδας Μουμέρογλου Νεζγκιούλ και τέλος στον πρώτο σκόρερ της ομάδας Μαμούτογλου Χαϊρεντίν.

ΛΟΥ

Σχετικά άρθρα