Μπαράζ ανόδου: Απόλλων Διομήδειας – Ελπίδα Γενισέας 1-0 (pics)

Στην Α! Κατηγορία ΕΠΣ Ξάνθης θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Απόλλωνα Διομήδειας μετά από έναν αγώνα “διαφήμιση” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου! Οι τυπικά γηπεδούχοι στον αγώνα μπαράζ ανόδου από την Β! Κατηγορία, κέρδισαν το απόγευμα της Κυριακής με 1-0 την Ελπίδα Γενισέας και πανηγύρισαν την σπουδαία επιτυχία, επιστρέφοντας στην κορυφαία κατηγορία. Το γκολ που έκανε την διαφορά το σημείωσε ο Στράτος Κωνσταντινίδης στο 10ο λεπτό με κοντινό σουτ. Δοκάρι είχε ο Ζορίνοβ με κεφαλιά στο 4′ για τον Απόλλωνα και οι Κανδυλίδης με πλασέ στο 15΄, Λαρίσης με σουτ στο 41′ για την Ελπίδα. Στην επανάληψη οι τυπικά φιλοξενούμενοι όσο περνούσε η ώρα προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής απευθείας με κόκκινη του Λεοντίδη στο 68′, όμως το 1-0 από το α’ μέρος σφράγισε την επιτυχία του Απόλλωνα Διομήδειας που κέρδισε την άνοδο στην Α! ΕΠΣ Ξάνθης μετά από 13 χρόνια όπως διαβάσατε πρώτοι εδώ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης (Εμπλιούκ – Γκοντόλιας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: Συραγγός, Κούστας (80′ Μπαρσεγιαννίδης), Καλαϊτζής, Νικολαΐδης, Λεοντίδης, Κωνσταντινίδης Στρ. Κωνσταντινίδης Κ., Μακράκης, Καραγκιουλμέζης (90+’ Μενεξίδης), Ευφραιμίδης (74′ Κυριακίδης), Ζορίνοβ (65′ Καμπερόπουλος).

ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΙΣΕΑΣ: Γκιαουράκης, Δημητριάδης, Κωνσταντινίδης Θ., Παράσχου (60′ λ. τρ. Γάνος), Θεοδωρίδης, Δανδανόπουλος, Εμίνογλου, Ζάικος, Καραπαζαρλής (33′ Λαρίσης), Κανδυλίδης (79′ Ρουστέμογλου), Λεσκόφτσης.

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΞΑΝΘΗ Sport – ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ή με ένα κλικ….. ΕΔΩ!

Σχετικά άρθρα