Με ξανθιώτικη “κατασκοπεία” η πρεμιέρα του Region’s Cup

Ισοπαλία είχαμε στην πρεμιέρα του Ομίλου της ΕΠΣ Ξάνθης στο Region’s Cup. Το απόγευμα της Τετάρτης στο όμορφο γήπεδο της Ελευθερούπολης, οι δύο αντίπαλοι της ξανθιώτικης ομάδας (όμιλοι των τριών ομάδων με ένα ρεπό), ΕΠΣ Μακεδονίας και ΕΠΣ Θράκης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Οι τυπικά γηπεδούχοι σκόραραν στο 16′ κάνοντας το 1-0, όμως η ομάδα της ΕΠΣ Θράκης παρά το γεγονός ότι ο Φαρμάκης αποβλήθηκε στα μισά περίπου του αγώνα, με το πέναλτι του Βάσκου στο 86′ διαμόρφωσαν το τελικό 1-1, που φυσικά άρεσε περισσότερο στην… ΕΠΣ Ξάνθης που είχε το ρεπό της πριν την πρώτη της υποχρέωση, στις 2 Μαΐου με την ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης που μαζί με τον προπονητή της Region’s team της Ξανθης Τόλη Κουτρουλό είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους προσεχείς αντιπάλους τους, ενώ μαζί με τους διοικητικούς παράγοντες του Απόλλωνα Ξάνθης Βλαδίμηρο και Ρόμπερτ Μαρκοσιάν και τον ποδοσφαιριστή του Άρη Αβάτου και εκ των “επιλέκτων” Πέτρο Σαρηγιαννίδη, παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Μάλιστα ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης λίγο μετά το τέλος του αγώνα έδωσε τα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης Μάνο Γαβριηλίδη για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ (Σπύρος Κουτσογιάννης): Κορωνάκης, Φαρμάκης, Χαρταλάμης, Σιδηρόπουλος, Αγγέλης, Γάιδας, Κοσίης (46′ Μουρατίδης), Χακάν Βελή (63′ Καμζέλας), Αμέτ Ερκάν (78′ Παπαρούνας), Βάσκος, Αντωνιάδης (86′ Καραθανάσης).

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Θανάσης Καναράς): Ιβανούδης, Γκέρσι, Τραχανάς, Ξανθόπουλος, Κωνσταντίνου (78′ Χατζόπουλος), Παραστατίδης, Ντόκου, Κυριακίδης, Ταραμάς (90′ Αλεξόπουλος), Μανιός, Μαραντίδης (65′ Παπακωνσταντίνου).

Σχετικά άρθρα