Σωτήρης Κοκκινόπουλος: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ”!

Ο προπονητής του Λεύκιππου Σωτήρης Κοκκινόπουλος λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ “Τάσος Χαραλαμπίδης” έκανε την αποτίμηση των τελευταίων ημερών, που είχαν διαφορετικά συναισθήματα για τον ίδιο και την οικογένειά του. Η απώλεια του πατέρα του πολύ λίγες ημέρες πριν τον τελικό, η κατάκτηση του τροπαίου την Κυριακή και η αφιέρωση των ανθρώπων της ομάδας προς αυτόν…

Ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος μίλησε στην ΞΑΝΘΗ Sport ευχαριστώντας δημόσια διοίκηση, παίκτες και φιλάθλους για την στήριξη στο πρόσωπό του. Αναλυτικά:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου, για την μεγάλη συμπαράστασή τους, για όσα είπαν σε συνεντεύξεις τους πριν το παιχνίδι, για την ψυχή που έβγαλαν στο παιχνίδι της Κυριακής και για την αφιέρωση του Κυπέλλου στην μνήμη του πατέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές του Λεύκιππου για την ποιότητα του χαρακτήρα τους και το ήθος τους. Είμαι χαρούμενος που πορεύομαι μαζί τους, είμαι ευτυχής και είναι τιμή μου να προπονώ αυτούς τους καλαθοσφαιριστές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ πολύ στην διοίκηση του συλλόγου για την συμπαράσταση στην δύσκολη οικογενειακή μου στιγμή αλλά και για την γενικότερη στάση της. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο που μας εξέπληξε με την παρουσία του στην Κομοτηνή. Εύχομαι αυτή η παρουσία που μας δίνει ώθηση και δύναμη, να συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια”!

Σχετικά άρθρα