Μεικτή Νέων: Κυκλάδες – Ξάνθη 3-0

Στο Δημοτικό γήπεδο Βάρης την Τετάρτη το πρωί οι ομάδες Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης και των ΕΠΣ Κυκλάδων αναμετρήθηκαν σε αγώνα νοκ άουτ για την προημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων. Οι παίκτες του Γιώργου Μοστράτου κέρδισαν με 3-0 χάρη στο χατ τρικ του Λιέα με δύο εκτελέσεις πέναλτι στο 6′ και το 22′ και γκολ στο 67′ ενώ είχαν και δύο δοκάρια παίρνοντας την πρόκριση. Από το 82′ συνέχισε με 10 παίκτες η ΕΠΣ Ξάνθης καθώς τραυματίστηκε ο Τανούζη και αποχώρησε με φορείο, τη στιγμή που είχαν γίνει και οι τέσσερις αλλαγές. Στο 89′ ο Βαμβακούσης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη για την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Όλα αυτά, απέναντι σε μια ξανθιώτικη ομάδα, που στο πρώτο μέρος αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο πέναλτι αλλά… απάντησε με γκολ που ακυρώθηκε, πριν κάνει με το νέο πέναλτι το 2-0 η ομάδα των Κυκλάδων.

Πάντως, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη διαιτητική τριάδα να δέχεται τα παράπονα του επικεφαλής της ξανθιώτικης ομάδας Γιώργου Τριάντη, τόσο για το πρώτο πέναλτι με το οποίο έγινε το 1-0, όσο και για τις φάσεις του ακυρωθέντος γκολ του Ευθυμιάδη (14′) αλλά κι αυτή του 36′ όταν η Ξάνθη ζήτησε πέναλτι αντί για φάουλ. Γενικά όμως με βάση την συνολική αγωνιστική εικόνα των ομάδων στο παιχνίδι, η ΕΠΣ Κυκλάδων κέρδισε δίκαια την πρόκριση.

Στο 6′ ο Ομέρογλου ανέτρεψε τον Σαρρή και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι με το οποίο έγινε το 1-0 από τον Λιέα που ευστόχησε από τα 11 βήματα. Στο 14′ γκολ που σημείωσε ο Ευθυμιάδης για την ΕΠΣ Ξάνθης ακυρώθηκε σαν επιθετικό φάουλ από τον διαιτητή Ζαχαρόπουλο. Στο 22′ με νέο πέναλτι που κέρδισε ο Παντελέος, ο Λιέας έκανε το 2-0 ενώ στο 28′ η Ξάνθη απείλησε με τον Γκασπαριάν όταν το σουτ κατέληξε στα χέρια του Ψύλλια και στο 36′ με το φάουλ του Μπαζοΐδη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά το νέο σουτ του Γκασπαριάν κατέληξε κόρνερ. Νέο δοκάρι είχε η ομάδα της ΕΠΣ Κυκλάδων στο ξεκίνημα του β’ μέρους με τον Λιέα, ενώ στο 52′ ο Περτσινίδης από πλάγια θέση νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Ψύλλια. Στο 53′ το σουτ του Λέκκα από το ύψος της περιοχής πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα. Στο 62′ άστοχο ήταν το σουτ του Ξαγοράρη. Στο 65′ μετά από ένα εντυπωσιακό σόλο, ο Παντελέος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Ομέρογλου και στο 66′ ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, σταμάτησε το σουτ του Λέκκα. Στο 67′ ο Λιέας έφτασε στο προσωπικό χατ τρικ κάνοντας με πλασέ το 3-0. Στο 72′ το σουτ του Μπαζοΐδη δεν ανησύχησε τον Ψύλλια. Στο 73′ ο Ομέρογλου νίκησε στο τετ α α τετ τον Λιέα. Στο τέλος η Ξάνθη θα μπορούσε να πετύχει το γκολ της τιμής αλλά ο Ψύλλιας απέκρουσε το σουτ του Γκασπαριάν.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαχαριάδης (Γουρνιάς – Βιτζιτζάτος) της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Ψύλλιας, Δάρας, Χατζηλαζαρίδης, Μέτσα, Μαργαρίτης, Ντάνι, Μαργαρίτης, Ξαγοράρης (79′ Κοιλιακούδης), Γρυλλάκης, Σαρρής (64′ Καλόγερας), Λιέας (89′ Ζουγανέλης), Λέκκας (88′ Βαμβακούσης), Παντελέος.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ομέρογλου, Μπαργκάν, Γκασπαριάν, Πετρίδης, Γκριγκοριάν, Ευθυμιάδης (59′ Τανούζη αποχώρησε τραυματισμένος στο γόνατο με φορείο στο 82′), Μπαζοΐδης, Αραμπατζής (69′ Τοπούζογλου), Περτσινίδης, Μαρκοσιάν (69′ Μουστάκης), Ρουστέμογλου (30′ Κούτσογλου).

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΞΑΝΘΗ Sport – ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ ΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Σχετικά άρθρα