Στην Ξάνθη η 2η Περιφερειακή συνάντηση στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης ποδοσφαίρου!

Το «μοτίβο» που υπάρχει σήμερα στις Εθνικές ομάδες και τη δομή τους αναμένεται να αλλάξει σύντομα. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι περιφερειακές συναντήσεις με τον Τεχνικό Διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Ζήση Βρύζα, να έχει βάλει στόχο ένα διαφορετικό σχήμα, πιο κοντινό ίσως, σ’ αυτό που είχαν οι Εθνικές επί εποχής Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της. Αρκετές συζητήσεις έχουν γίνει και μένει να δούμε αν από αυτό την επόμενη σαιζόν θα «επιστρέψουν» οι περιφερειακές ομάδες μετά το τέλος της Α’ Φάσης των ομίλων των Μεικτών ομάδων ανάμεσα και σε άλλες αλλαγές.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗ Sport ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Μετά την 1η περιφερειακή συνάντηση Ενώσεων για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στα Ιωάννινα η 2η συνάντηση έχει προγραμματιστεί στην Ξάνθη. Έτσι λοιπόν, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης με ιδιαίτερη χαρά προσκαλεί στην 2η περιφερειακή συνάντηση για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα στα τμήματα υποδομής, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο Natassa, ώρες 16:00-18:00.

Στην συνάντηση επιθυμούμε να παραβρίσκονται οι υπεύθυνοι και οι προπονητές των ερασιτεχνικών ακαδημιών που παίρνουν μέρος στα τοπικά πρωταθλήματα υποδομής. Ακόμη στην εκδήλωση θα παραβρεθούν  οι υπεύθυνοι διοργάνωσης των πρωταθλημάτων υποδομής της Ένωσής, οι Ενωσιακοί προπονητές, οι Πρόεδροι των τοπικών Συνδέσμων Προπονητών και οι υπεύθυνοι των γυναικείων σωματείων των Ενώσεων Δράμας – Καβάλας – Ξάνθης – Θράκης και Έβρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν από στελέχη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το στρατηγικό πλάνο, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να καταθέσουν τις προτάσεις τους πάνω στο αντικείμενο της συνάντησης.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στους εξής πυλώνες:

  • Grassroots / Ακαδημίες / Άνοιγμα στην κοινωνία
  • Ανάπτυξη γυναικείου ποδοσφαίρου
  • Ανάπτυξη Εθνικών Ομάδων / Αναπτυξιακές Διοργανώσεις
  • Εκπαίδευση / Νέες τεχνολογίες

Είμαστε σίγουροι ότι όλοι σας θα συνδράμετε με όλες τις δυνάμεις σας και με εποικοδομητικές προτάσεις στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης να οργανώσει σε στέρεες βάσεις το ελληνικό ποδόσφαιρο προς όφελος των νέων ανθρώπων, της κοινωνίας στο σύνολό της και, φυσικά, της προοπτικής του λαοφιλέστερου αθλήματος.

Σχετικά άρθρα