ΜΕΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ: Στις 8 καλύτερες ομάδες και στους Παίδες η Ξάνθη!

Μία εβδομάδα μετά την επιτυχία των Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης, οι Παίδες της ξανθιώτικης Ένωσης πανηγύρισαν κι αυτοί τη μεγάλη πρόκριση! Η ξανθιώτικη ομάδα επικράτησε στη Μίκρα Θεσσαλονίκης επί της αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου με 0-2 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στις 8 καλύτερες Ενωσιακές Ομάδες Παίδων της Ελλάδας, σκοράροντας τα γκολ της επιτυχίας με τους Ιωσηφίδη (54′) και Γιουρούκ Εμρέ (57′).

Μία πολύ σημαντική εβδομάδα για την ΕΠΣ Ξάνθης ολοκληρώθηκε και με τις δύο ομάδες της στα πρωταθλήματα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων να βρίσκονται μεταξύ των 8 κορυφαίων και φυσικά να είναι έτοιμοι για τις νέες προκλήσεις και τους αντιπάλους τους που θα τους μάθουν σύντομα. Στο παιχνίδι των Παίδων που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, δεν υπήρξαν οι πολλές και μεγάλες φάσεις μπροστά από τις αντίπαλες εστίες με τους παίκτες του Τόλη Κουτρουλού ωστόσο, να βρίσκουν τον τρόπο και να σκοράρουν δύο φορές στα μέσα της επανάληψης και με έναν παίκτη που ήρθε από τον πάγκο, τον Ιωσηφίδη, “ξεκλείδωσαν” το εισιτήριο της πρόκρισης, το οποίο σφραγίστηκε τρία λεπτά αργότερα με τον παίκτη που έχει σηκώσει μέχρι τώρα το μεγάλο επιθετικό βάρος, τον Γιουρούκ Εμρέ. Η ομάδα της Δωδεκανήσου πάντως θα μπορούσε να είχε κάνει το 1-0, όμως το πέναλτι που κέρδισε και για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι ξανθιώτες, το απέκρουσε ο Χατζής!

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Χατζής, Κούτρας, Τυριάκης, Μαρκοσιάν, Χαϊτίδης, Μετεντζίδης, Αναστασιάδης, Χότσκα (47′ Ιωσηφίδης), Γιουρούκ (79′ Τεφήκογλου), Πατήρας (79′ Καραγεωργός), Πιστικός (60′ Τσολακίδης). Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Κριτσιμάλλης, Χατζηβασιλείου και Παπαθεοδώρου.

Σχετικά άρθρα