Με τιμητικές βραβεύσεις η κοπή πίτας των Πτυχιούχων Προπονητών (pics)

Το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο ΝΑΤΑΣΑ ο Σύνδεσμος Πτυχιούχων Προπονητών Ξάνθης έκοψε την βασιλόπιτά του. Σε μία όμορφη εκδήλωση υπήρξαν και τιμητικές βραβεύσεις στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και στον Γιώργο Λάππα για την πολυετή προσφορά του στον Σύνδεσμο Πτυχιούχων Προπονητών Θράκης αρχικά και στον Σύνδεσμο Πτυχιούχων Προπονητών Ξάνθης.

Την πλακέτα στον Πρόεδρο της ΕΠΣ έδωσε ο Τεχνικός Διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου, Ζήσης Βρύζας ενώ την πλακέτα στον Γιώργο Λάππα παρέδωσε ο Πρόεδρος Γιώργος Μαραντάς. Την εκδήλωση συντόνισε ο Κώστας Τερζανίδης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Ζήσης Βρύζας, ο team manager του ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ Κώστας Τσαλίκης, ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Ξάνθης Νίκος Κεχαγιάς, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Πανίδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών Γιώργος Μαραντάς και το μέλος της Ε/Δ ΕΠΣ Ξάνθης Βέργος Χαλβατζής.

Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Ξάνθης Δημήτρης Μπακάλογλου, με το φλουρί να αντιστοιχεί σε μια δωροεπιταγή αθλητικής ένδυσης αξίας 50 €. Αναλυτικό ρεπορτάζ στην ΞΑΝΘΗ Sport, στην έκδοση της Δευτέρας.

Σχετικά άρθρα