Η γιορτινή εκδήλωση της Ακαδημίας του Ηρακλή Ζυγού!

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση και η κοπή πίτας για το 2018 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ηρακλή Ζυγού. Αναλυτικά όσα έγιναν από την ανακοίνωση του συλλόγου:

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στο Elisso Xenia Hotel, η ετήσια εκδήλωση της ακαδημίας μας και η κοπή της βασιλόπιτας για το 2018!
Παρών ήταν ο πατήρ Δημήτριος Ψαρόπουλος, που μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη Ξάνθης & Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος, ο Αντιπρόεδρος Β’ της ΕΠΣ Ξάνθης κ. Χρύσανθος Ζουρνατζίδης, το Δ.Σ. της ακαδημίας μας, εκ μέρους του οποίου προλόγισε την εκδήλωση ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Θεράπων Φάκας, ενώ στην κεντρική ομιλία της βραδιάς, ο Πρόεδρος της Ακαδημίας, κ. Δημήτριος Τερζανίδης, ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη με την οποία έχουν περιβάλει την προσπάθεια του Ηρακλή Ζυγού, το προπονητικό επιτελείο των κυρίων Κασκαβάλη, Χασιώτη, Κωφίδη, Ουζούνη, Καφετζόπουλου για την υπευθυνότητα με την οποία εκτελούν το έργο τους, ευχήθηκε κάθε επιτυχία σε όλους, ενώ ανακοίνωσε και την… ευχάριστη έκπληξη της ημέρας, το γεγονός ότι στην κατοχή της Ακαδημίας του Ηρακλή Ζυγού, βρίσκεται πλέον μια νέα έκταση 20 στρεμμάτων, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Αβδήρων, στην οποία θα επεκταθούν οι δραστηριότητες του συλλόγου μας! Τέλος ευχαρίστησε τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας κ. Φάκα, για τον επιτυχή συντονισμό της όλης εκδήλωσης, ενώ μετέφερε τις ευχές του συνιδρυτή της ακαδημίας μαζί με τον Νίκο Κριεζή, του Κώστα Τερζανίδη!

Στους τυχερούς των τμημάτων δόθηκαν ανάλογα δώρα που περιείχαν αθλητικό εξοπλισμό, ενώ μια ιδιαίτερη βράβευση έγινε από τον Χρήστο Λισγάρα στην μικρή Ερμά, μέλος της ομάδας των Juniors που διακρίνεται για το ήθος της και τις ποδοσφαιρικές της ικανότητες, που της δόθηκε μια φανέλα του Α.Ο. Ξάνθη με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της μεγάλης ομάδας του τόπου μας! Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Ξάνθη, Χρήστος Λισγάρας (του οποίου ο γιος, ο μικρός Βασίλης, αποτελεί μέλος της ακαδημίας μας), Παναγιώτης Τριάδης, Στράτος Σβάρνας, Βασίλης Φασίδης, Νίκος Σαμπανίδης, οι οποίοι απένειμαν τα δώρα στους τυχερούς-μικρούς ποδοσφαιριστές μας!
Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το έργο των τμημάτων υποδομής, με την ίδια υπευθυνότητα και την ίδια φιλοσοφία, που έχουμε οριοθετήσει από την έναρξη λειτουργίας μας, τον Σεπτέμβριο του 2012!

Σχετικά άρθρα