Λεύκιππος-Α.Ο. Καβάλα 97-38 (pics)

15η αγωνιστική Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ και ο Λεύκιππος υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου τον Α.Ο. Καβάλα στο “Φίλιππος Αμοιρίδης”! Νίκη για την ξανθιώτικη ομάδα με 97-38 με πρώτους σκόρερς για τον Λεύκιππο τους Χρήστου με 30 και Κουμπανη με 15 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 26-6, 53-11, 78-27, 97-38.

Διαιτητές: Κολοκυθάς-Παρασίδης

*Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΞΑΝΘΗ Sport της Δευτέρας!

Στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στον κόουτς Καλφόπουλο για την προσπάθεια των νεαρών παικτών του, είπε πως έγινε ένα όμορφο παιχνίδι με καλό ρυθμό, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά του παιδικού τμήματος Ρούμογλου-Παπαδόπουλο, όπως και στον Κώστα Ρούμογλου του εφηβικού, για την θετική τους εμφάνιση. Τέλος ανέφερε ότι πλέον η ομάδα του επικεντρώνει την προσοχή της στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα στην Καβάλα και φυσικά σε επόμενο βαθμό και στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΚΑΟΔ! Όσον αφορά τον κόουτς Καλφόπουλο έδωσε συγχαρητήρια στην ξανθιώτικη ομάδα για την οργάνωσή της και της ευχήθηκε να πετύχει την άνοδο, γιατί το αξίζει όπως δείχνει ξεκάθαρα μέσα στο γήπεδο.

Οι δύο Παίδες του Λέυκιππου, Απόστολος Ρούμογλου και Παπαδόπουλος, τόνισαν πως ήταν για αυτούς μια ξεχωριστή εμπειρία, η οποία ελπίζουν να επαναληφθεί, ενώ οι παραστάσεις που αποκομίζουν θα είναι πολύτιμες!

 

Σχετικά άρθρα