Ξεκίνησε το Διεθνές Τουρνουά του Λεύκιππου! (pics)

Με κάθε επισημότητα ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου το 1ο Διεθνές Τουρνουά Παιδικού Μπάσκετ που διοργανώνει ο Λεύκιππος Ξάνθης στο πολυδύναμο κλειστό αθλητικό κέντρο “Φ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ”. Οι νεαροί παίκτες της Παρτιζάν, της Αναντολού Εφές, του ΠΑΟΚ και του διοργανωτή Λεύκιππου ξεδίπλωσαν τις αρετές τους στο παρκέ προσφέροντας παράλληλα μπασκετικές στιγμές υψηλού επιπέδου. Η Διοίκηση του Λεύκιππου φρόντισε όλα να είναι στην εντέλεια με κάθε λεπτομέρεια, ενώ θα περίμενε κανείς περισσότερους φιλάθλους στις κερκίδες από τη στιγμή που δεν υπάρχει εισιτήριο, καθώς οι αγώνες είναι δωρεάν για το κοινό. Τα ρόστερ των ομάδων παρουσιάστηκαν από τον προπονητή της ανδρικής ομάδας του Λεύκιππου Σωτήρη Κοκκινόπουλο, ενώ πριν την έναρξη των αγώνων ο Σύλλογος Εβριτών καλωσόρισε με χορούς τους συμμετέχοντες. Στις κερκίδες πέρα από τη διοίκηση της διοργανώτριας ομάδας είδαμε μεταξύ των μπασκετικών φίλων τον τους ξανθιώτες Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ – Στογιαννίδη, ενώ το παρών έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλεξία Γκιρτζίκη και ο Θωμάς Ηλιάδης.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία των αναμετρήσεων, η Παρτιζάν κέρδισε τον Λεύκιππο με σκορ 118-31. Μετά το τέλος του πρώτου αγώνα ο Πρόεδρος του Λεύκιππου Ματθαίος Σαββίδης καλωσόρισε στην πόλη μας τις αποστολές των ομάδων αναφέροντας μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για το 1ο Διεθνές Τουρνουά αλλά και την σημασία του, τα οποία θα τα διαβάσετε σε επόμενη ανάρτησή μας.

Στις 19:00 ξεκινά το παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Αναντολού Εφές.

Το 1ο Διεθνές Τουρνουά συνεχίζεται αύριο με τους αγώνες ΠΑΟΚ – Παρτιζάν (17:00) και Αναντολού Εφές – Λεύκιππος (19:00) με ελεύθερη είσοδο, ενώ την Παρασκευή θα διεξαχθούν τα τελευταία παιχνίδια και θα ακολουθήσουν οι απονομές.

 

Σχετικά άρθρα